Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Τα πιο παράξενα τρεντ στο μανικιούρ

Θέλεις κάτι διαφορετικό για το μανικιούρ σου και όχι όλο γαλλικό ξανά και ξανά;
Τότε δεν έχεις παρά να αποφασίσεις ανάμεσα στα διάφορα παράξενα και εντυπωσιακά τρεντ στο μανικιούρ που θα σου αλλάξουν τη διάθεση και θα συγκεντρώσουν όλα τα βλέμματα στα νύχια σου!...

 H πολυτέλεια στα χέρια σου:
το caviar manicure όπως λέγεται είναι ότι πιο posh θα βρεις ειδικά αν θέλεις να το κάνεις για μια περίσταση όπως μια βραδινή έξοδο.
Απαιτεί ειδικό βερνίκι με μπιλάκια που τα ρίχνεις πρώτα στο νύχι αφού πρώτα έχεις απλώσει το βερνίκι και δεν έχει στεγνώσει ακόμη , έτσι ώστε να ?κολλήσουν? επάνω του και αφού αφήσεις τα νύχια να στεγνώσουν καλά είσαι έτοιμη!
Νύχια ζαχαροπλαστείου:
τα girlie νύχια σε ζεστές αποχρώσεις των ζαχαρωτών αλλά και να νύχια που είναι σαν ζαχαρωτά είναι φέτος απόλυτη μόδα συμπληρώνοντας τέλεια το γενικότερο candy λουκ και μαζί με ρομαντικό girlie μακιγιάζ σε μεταμορφώνουν σε γλυκό ζαχαρωτό!
Το πατριωτικό μανικιούρ:
οι αμερικάνες αγαπάνε την Αμερική και για να γιορτάσουν την ημέρα της Ανεξαρτησίας έβαψαν τα νυχάκι τους με έμπνευση από την αμερικανική σημαία!
Εσύ τι περιμένεις να αρχίσεις να βάφεις τα νύχια σου σε λευκό και μπλε της ελληνικής;
Το μόνο σίγουρο είναι ότι -εκτός του ότι όλοι θα ξέρουν την εθνικότητα σου- θα θαυμάζουν τα νυχάκια σου!
Θα χρειαστείς λευκό και μπλε μανό και άριχσε να ...ζωγραφίζεις την ελληνική σημαία!
Για να μην σκάσεις σαν καρπούζι:
το καρπούζι είναι το αγαπημένο σου φρούτο και θέλεις όλος ο κόσμο να το ξέρει; Τέλεια τότε ακολούθησε το τρεντ που έχει γίνει μόδα και βάψε τα νυχάκια σου ...καρπούζι.
Θα χρειαστείς τρία χρώματα στην ουσία: μαύρο, πράσινο και φούξια και ειδικά αν πιάνει το χέρι σου θα πετύχεις και στο σπίτι αυτό το μανικιούρ εύκολα και απλά!
Γεια σου Kitty:
είσαι σέξι γατούλα και θέλεις να το δείξεις;
Τότε η αγαπημένη σου Hello Kitty έχει τη λύση και μάλιστα στα χέρια σου.
Βάψε τα νυχάκια σου αλά Hello Kitty αν θέλεις να αναδείξεις την παιχνιδιάρικη πλευρά σου και αποφάσισε αν θα ζωγραφίσεις με μανό την αγαπημένη σου γατούλα ή θα την κολλήσεις σε αυτοκόλλητο!
Αγαπημένο floral:
αν σου αρέσουν τα λουλουδάκια και διαλέγεις πάντα εμπριμέ με διαφόρων ειδών άνθη τότε το φλοράλ μανικιούρ φτιάχτηκε για σένα που δεν φοβάσαι να βάλεις τα λουλούδια στα νύχια σου!
Προτίμησε αυτοκόλλητα λουλούδια που θα αναδείξουν το νυχάκι σου και θα είναι σούπερ.
Ελένη Αναστασάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: