Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Χρώματα Μαλλιών Άνοιξη-Καλοκαίρι 2014

Άνοιξη - καλοκαίρι 2014 και τα χρώματα των μαλλιών γίνονται πιο έντονα και ζωηρά. Οι αποχρώσεις ποικίλλουν, για να ταιριάξουν απόλυτα με τον τόνο του δέρματός μας. το Ombre look θα το δούμε και φέτος στις πρώτες θέσεις, ενώ το ξανθό χρώμα αποκτά εξαιρετικό ενδιαφέρον, λόγω των διαφορετικών αποχρώσεών του:

Ombre
Η τάση του ombre δημιουργήθηκε κάποια στιγμή το 2013. Πρόκειται για μια νέα και πρωτότυπη τεχνική για τη βαφή των μαλλιών. Το ombre, το 2014, εξακολουθεί να κλέβει την παράσταση και να εξελίσσεται. Φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι, θα το δούμε σε δύο νέους τρόπους : splash lights και highlight.
Highlight
Κάθετες λωρίδες (τύπου ανταύγειας) στα μαλλιά σας, φαρδιές ή αραιές, που, ενώ κινούνται, δημιουργούν την ψευδαίσθηση ενός προβολέα φωτός που αντανακλά στα μαλλιά σας.
Splashlight
Είναι η τελευταία τάση για τα μαλλιά το 2014.Οι οριζόντιες λωρίδες στα μαλλιά είναι η νέα καινοτομία του ombre look. Όπως θα δείτε και από τις εικόνες που επιλέξαμε, αυτή η τάση είναι μια πρόκληση για τους hairstylist. Τους επιτρέπει να αφήσουν ελεύθερη τη φαντασία τους αι να καλλιτεχνήσουν.
Ξανθά μαλλιά 2014
Το ξανθό χρώμα συνεχίζει να προσελκύει όλο και περισσότερους fans.Υπάρχουν τόσες πολλές λαμπερές αποχρώσεις του ξανθού, που κάνουν...ακόμα πιο δύσκολη την επιλογή! Οι χάλκινοι τόνοι φεύγουν, τα μαλλιά ανοίγουν και γίνονται πιο λαμπερά.
Ας δούμε τα επικρατέστερα:
ΠΛΑΤΙΝΕ
Αν το χρώμα του δέρματός μας μάς επιτρέπει να το επιλέξουμε, αυτό το ξανθό φαίνεται εκπληκτικό και δίνει δροσερή ματιά.
ΜΠΕΖ
Μπορείτε να επιλέξετε ένα γλυκό μπεζ - ξανθό.Είναι ένας χρωματικός συνδυασμός  μεταξύ πλατινέ και του χρώματος της άμμου.
ΧΡΥΣΟ
Μια άλλη όμορφη απόχρωση του ξανθού είναι το χρυσό. Ένα ήπιο και ζεστό χρώμα, που λειτουργεί τέλεια για τις  γυναίκες που θέλουν να εκφράσουν τη γλυκιά πλευρά του χαρακτήρα τους.
ΞΑΝΘΟ ΚΑΡΑΜΕΛΕ
Φέτος το καλοκαίρι θα το προτιμήσουν εκείνες που θέλουν να τραβήξουν τα βλέμματα! Μπρούτζινα και καφέ δέρματα φαίνονται ιδανικά γι' αυτό το χρώμα.
ΠΥΡΟΞΑΝΘΟ
Ένα ιδιαίτερο χρώμα, που, αν καταφέρει και ταιριάξει με την επιδερμίδα σας, είναι τόσο εντυπωσιακό που κανένα ξανθό δεν μπορεί να το ανταγωνιστεί.
ΒΑΘΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ -ΧΡΥΣΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
Τα κόκκινα μαλλιά για φέτος είναι αρκετά ανοιχτά και σε πορτοκαλί τόνους. Αν θέλετε να αλλάξετε ριζικά την εμφάνισή σας και να κάνετε τα κεφάλια να γυρίζουν, πειραματιστείτε και επιλέξτε για την άνοιξη - καλοκαίρι 2014 τα παρακάτω χρώματα:
ΒΑΘΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
ΧΡΥΣΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

ΚΑΣΤΑΝΑ ΜΑΛΛΙΑ
Τα σκούρα χρώματα για φέτος παραμένουν ατόφια και διαχρονικά χωρίς πολλές παραλλαγές και αποχρώσεις, εκτός από το ombre look,  που φέτος έγινε trend και στα σκούρα μαλλιά.
ΜΟΝΟΧΡΩΜΟ ΚΑΦΕ
Θα το δούμε σε ανοιχτό η πιο σκούρο αλλά πάντα παραμένει μονόχρωμο, ιδανικό σε μακριά μαλλιά.
ΒΑΘΥ ΣΟΚΟΛΑΤΙ
Είναι σίγουρα ζεστό και γλυκό. Αν ο τόνος του δέρματος είναι πιο κοντά στο καφέ, αυτό θα ταιριάξει στις ανάγκες σας.
woman-meetingpoint

Δεν υπάρχουν σχόλια: