Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Μεταμόσχευση φρυδιών!

Οι μανίες και οι μόδες σχετικά με την αισθητική έρχονται και παρέρχονται με ταχύτητα κομήτη. Κατά καιρούς έχεις ακούσει τις πιο εξωφρενικές θεραπείες και επεμβάσεις, οι οποίες γίνονται trend και οδηγούν εκατοντάδες γυναίκες στ γραφεία των αισθητικών και των πλαστικών, κάνοντας τους κατά πολλές χιλιάδες ευρώ πλουσιότερους.
Ε, λοιπόν, το νέο trend στο χώρο είναι εδώ......

ήρθε για να μείνει και ονομάζεται μεταμόσχευση φρυδιών!
Και αν αναρωτιέσαι σε τι ακριβώς αποσκοπεί αυτό, η απάντηση είναι πολύ απλή: επειδή οι τρίχες των φρυδιών μεγαλώνουν...
με εξαιρετικά αργούς ρυθμούς και επειδή τα πυκνά φρύδια είναι το νέο must, για όλα τα κορίτσια που δεν μπορούν να περιμένουν, τρέχουν σο γιατρό τους και αυτός αναλαμβάνει να πυκνώσει τα φρύδια τους σε λίγες ώρες!

Τρίχες παίρνονται από το τριχωτό της κεφαλής και τοποθετούνται στις ρίζες των φρυδιών πάνω από τα μάτια. Η όλη επέμβαση διαρκεί περί τις 3 ώρες, κοστίζει 8000 ευρώ (ναι, τσούζει) και σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της New York Post, οι πλαστικοί της Νέας Υόρκης έχουν σημειώσει αύξηση άνω του 30% στις δουλειές τους, από κυρίες που αναζητούν αποκλειστικά και μόνο τη συγκεκριμένη βοήθεια.
Στη φωτογραφία, ασθενής δύο ημέρες μετά την επέμβαση, στο στάδιο της ανάρρωσης
Πρότυπα, των οποίων οι ενδιαφερόμενες προσκομίζουν και φωτογραφίες, απαιτώντας να γίνουν όπως και αυτές, είναι κυρίως η Megan Fox και οι αδερφές Kardashian. Το αποτέλεσμα μοιάζει απόλυτα φυσικό και τα γεμάτα φρύδια από αντικείμενο ευσεβούς πόθου γίνεται πραγματικότητα, με ένα μικρό αστερίσκο στο πάνω μέρος. Επειδή οι τρίχες που μεταμοσχεύονται, όπως είπα και παραπάνω, προέρχονται από το κεφάλι, μεγαλώνουν με εικοσαπλάσια γρηγορότερους ρυθμούς από τις φυσικές τρίχες των φρυδιών, οπότε κόψιμο και τριμάρισμα τους είναι αναγκαίο σε τακτά χρονικά διαστήματα για να μην καταλήξεις σε τραγελαφικά αποτελέσματα.

Πρόσθεσε στην όλη διαδικασία ότι λαμβάνονται και μεταμοσχεύονται περί τιε 400 τρίζχες, συν του ότι η υποβληθείσα στη μεταμόσχευση πρέπει να λαμβάνει ισχυρά αναλγητικά για δύο εβδομάδες περίπου, και έχεις μία σφαιρική κάλυψη της κατάστασης. Όχι, αν ενδιαφέρεσαι να ξέρεις τι θα αντιμετωπίσεις πλήρως. Αν νιώθεις ότι το έχεις, go for it και ετοιμάσου να παίξεις στην επόμενη συνέχεια των Transformers, τρώγοντας στη γωνία την άμοιρη Megan…

Δεν υπάρχουν σχόλια: