Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Τι styling ταιριάζει σε κάθε Ζώδιο

Στη μόδα ο Ήλιος και ο Ωροσκόπος μπορεί να είναι σημαντικοί στα ωροσκόπια των σχεδιαστών, αλλά στις ενδυματολογικές προτιμήσεις των …θυμάτων τους έρχονται τελευταίοι και καταϊδρωμένοι. Σύμφωνα με τις αστρολογικές έρευνες, τον πρώτο ρόλο στην επιλογή χρωμάτων ή στυλ ρούχων που επιλέγουμε να.........

φοράμε έχει το ζώδιο της Αφροδίτης (και οι πλανητικές της όψεις), της Σελήνης, της Δήμητρας και σε αρκετές περιπτώσεις η συνολική κατάσταση του 3ου οίκου του ωροσκοπίου, ο οποίος έχει να κάνει με το πως θέλουμε να φαινόμαστε προς τα έξω. Κι αν δεν ξέρετε, πού και πώς τα έχετε όλα αυτά στο γενέθλιο χάρτη σας, καιρός είναι να το μάθετε!

ΚΡΙΟΣ
Born to be wild (and first)
Δερμάτινα μπουφάν ή παλτά, animal prints, φανελάκια και μπλουζάκια, τζιν παντελόνια ή φούστες, κολάν και μπότες, είναι το ντύσιμο που σας ταιριάζει, εκπέμπει το δυναμισμό σας και κυρίως δεν νιώθετε ότι ασφυκτιάτε. Γενικά χρειάζεστε απλά ρούχα που τονίζουν το ταμπεραμέντο σας και τον εκρηκτικό χαρακτήρα σας. Με ένα πολύ κοντό φόρεμα ή με ένα κοστούμι και γραβάτα θα νιώθατε τελείως άβολα. Σας αρέσει να τονίζετε την σεξουαλικότητά σας χωρίς να γίνεστε σκλάβοι αυτών που φοράτε και, αν δεν το παρακάνετε με την διαφήμιση του ότι «εγώ έτσι είμαι και σ’ όποιον αρέσω», τότε έχετε την επιτυχία στο τσεπάκι σας. Επίσης καλό θα ήταν να περιορίσετε κάπως τις «ροκ» ή πολύ exreme επιλογές σας, αν δεν είστε απόλυτα σίγουροι για το τι εικόνα θέλετε να παρουσιάσετε.

ΤΑΥΡΟΣ
Σέξι και ό, τι αντέξει
Το γιατί τα εσώρουχά σας είναι πάντα πολύ πιο προσεγμένα και όμορφα απ’ ότι τα εξώ-ρουχα είναι άξιο απορίας. Βγάζετε κάτι αγχωτικό και μάλλον περιοριστικό όσον αφορά στις στιλιστικές σας επιλογές. Ενδεχομένως γιατί εμμένετε να πιστεύετε στο ό, τι είναι στενό και κοντό, είναι σέξι! Αυτό δεν ισχύει πάντα ιδίως αν τα ρούχα παραείναι προκλητικά ή υπάρχουν κάποια παραπανίσια κιλά και αναβάλετε την δίαιτα για την… ερχόμενη Δευτέρα. Καλό θα ήταν λοιπόν, αν ανήκετε στην παραπάνω κατηγορία, να επιλέγετε ρούχα που δεν είναι στρετς, με πολλά κοψίματα και έντονα χρώματα, ούτε ένα νούμερο μικρότερα αλλά θα κολακεύουν τις καμπύλες σας. Ένα φόρεμα, ένα σακάκι ή ένα παντελόνι που αγκαλιάζει όμορφα το σώμα και δεν το… πνίγει ή το συμπιέζει τόσο ώστε να παραμορφώνεται είναι η πιο σωστή επιλογή. Αν πάλι δεν έχετε θέμα κιλών τότε φροντίστε απλά να μην φλερτάρετε με τα όρια του ό, τι έχει από..μείνει από το μίνι!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η άνεση επί ποδός
Τα ρούχα για σας έχουν καθαρά πρακτική αξία. Άνετα και απλά, όσο το δυνατό να μην περιορίζουν τις κινήσεις γιατί πρέπει να τρέχετε συνεχώς για να προλάβετε όλα αυτά που έχετε αναλάβει. Εσείς, που δέχεστε επιρροές από το συγκεκριμένο …Unisex ζώδιο, είστε μάλλον οπαδοί των φαρδιών ενδυμάτων και των φλατ παπουτσιών. Σε αυτό που πρέπει να είστε προσεκτικοί είναι η ποιότητα των υφασμάτων ώστε, ακόμα κι αν είναι, να μην δείχνει ένα ρούχο φθηνό ή δεύτερο και να θυμάστε πάντα την πραγματική σας ηλικία γιατί το ότι διατηρείτε την νεανικότητά σας και δεν σας φαίνονται τα χρόνια δεν σημαίνει ότι μπορείτε να φοράτε ότι ο 20χρονος γιος ή κόρης σας επειδή είναι σαφώς παρεξηγήσιμο και καθόλου κολακευτικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το παλιό μου παλτό
Αρνείστε να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας γιατί κάθε κομμάτι της μπορεί να αποτελεί μια όμορφη ανάμνηση για σας και έχετε την τάση να είστε προσκολλημένοι στο παρελθόν με αποτέλεσμα οτιδήποτε καινούργιο, νέο και μοντέρνο να γίνεται μέγα θέμα. Αφού αδυνατείτε να πετάξετε ή να χαρίσετε στους απόρους όλα αυτά που συσσωρεύετε στις ντουλάπες σας, τότε ξεδιαλέχτε τα και κρατήστε κάποια κλασσικά κομμάτια όπως φορέματα, κοστούμια ή πουλόβερ και μεταποιείστε τα ή συνδυάστε τα με κάτι πιο μοντέρνο π.χ. ένα μπλουζάκι με μια μοντέρνα φούστα ή παντελόνι. Αν προσθέσετε και τα ανάλογα αξεσουάρ, όπως μια ζώνη ή ένα μαντήλι ή φουλάρι, τότε το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει και θα είναι σίγουρα πιο οικονομικό και συνυφασμένο με την προσωπικότητά σας. Τολμήστε να αναδείξετε τη θηλυκότητά σας ή την αρρενωπότητά σας.

ΛΕΩΝ
Τη γούνα μου και ένα ταξί..
Από την φύση σας θέλετε να γίνεστε το επίκεντρο της προσοχής, να είστε οι σταρ όπου πηγαίνετε και σε ό, τι κάνετε αλλά ορισμένες φορές υπερβάλετε με αποτέλεσμα να παραπέμπετε σε κινούμενη διαφήμιση, αφού επιμένετε στο να επιδεικνύετε τα επώνυμα ρούχα σας. Επίσης θέλετε να είστε πάντα μέσα στη μόδα και να ξεχωρίζετε. Σας αρέσουν τα ακριβά υφάσματα μόνο που, όταν κάνετε τις αγορές σας, να έχετε στο βάθος του μυαλό σας ότι ένα «φορτωμένο» ρούχο σε σχέδια ή έντονα αυτοκρατορικά χρώματα καλό θα ήταν να συνδυάζεται με πολύ λίγα ή λεπτοκαμωμένα κοσμήματα ή αξεσουάρ και το ανάποδο ώστε το σύνολο να μην γίνεται πολύ βαρύ. Επίσης να θυμάστε ότι να κυκλοφορείτε το πρωί με ρούχα πιο βραδινά ή πιο επίσημα δεν είναι και τόσο καλαίσθητο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είναι εντάξει.
Η τελειομανία σας ωθεί στο να προσπαθείτε αρκετά να μην καταφύγετε σε στιλιστικά λάθη τόσο που το όλο θέμα να καταντά τουλάχιστον ψυχαναγκαστικό για σας. Ξεσηκώνετε τις σελίδες των περιοδικών και ακολουθείτε κατά γράμμα τις συμβουλές των ειδικών τόσο στα ρούχα όσο και σε όλη την εμφάνισή σας. Χαλαρώστε λίγο! Δεν είστε κρεμάστρες ούτε οι κούκλες στις βιτρίνες. Όλα χρειάζονται την προσωπική σας πινελιά για να αναδειχθείτε. Από τη φύση σας άλλωστε είστε εγκρατείς, προσεκτικοί, εκλογικευμένοι και δεν πρόκειται να παρασυρθείτε σε ακρότητες. Φροντίζετε να κινείστε με γνώμονα το λυτό και απέριττο αλλά πρέπει να διευρύνετε λίγο την χρωματική σας γκάμα. Επίσης προτιμείστε ρούχα που οι λεπτομέρειές τους είναι αυτές που κάνουν κι εσάς ξεχωριστούς.

ΖΥΓΟΣ
Fashion Police
Έχετε μια έμφυτη καλογουστιά και μια φυσική ισορροπία, δεν παύετε όμως να προβληματίζεστε για τα ρούχα σας. Είστε πάντα ενήμεροι για το τι είναι in περισσότερο από οποιοδήποτε ζώδιο (ενδεχομένως να είστε οι πρώτοι συνδρομητές του Fashion Channel) και το σπίτι σας να έχει περισσότερα περιοδικά μόδας και από το περίπτερο της γειτονιάς. Παρόλα αυτά πάντα έχετε την τάση να αμφιταλαντεύεστε συνεχώς για το τι να αγοράσετε ή τι θα ήταν πιο κατάλληλο να φορέσετε για μια συγκεκριμένη περίσταση ώστε να αποτελείτε το ζωντανό εφιάλτη σε όλους τους φίλους και γνωστούς σας. Συμβουλές για σας δεν υπάρχουν γιατί τα περισσότερα τα γνωρίζετε. Το σίγουρο είναι ότι δεν πάτε πουθενά χωρίς το αγαπημένο σας άρωμα. Μην γίνεστε πολύ αυστηροί όταν βλέπετε κάτι ή κάποιον που αγγίζει τα όρια του.. κιτς. Δεν έχουν όλοι το δικό σας ταλέντο της ισορροπίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Black is beautiful
Ο μαγνητισμός σας εκπέμπεται ανεξάρτητα από το ρούχο που θα φορέσετε, ακόμα κι αν εσείς δεν το καταλαβαίνετε. Πολλές φορές ντύνεστε σαν ήρωες ταινιών film noir κάτι που είναι αρκετά κολακευτικό και προκλητικό ιδιαίτερα στο αντίθετο φύλλο. Η επιμονή σας όμως στο απόλυτο μαύρο και το συνδυασμό του μόνο με άσπρο ή μπορντό, μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε ασφαλείς όμως δεν σας αφήνει να επεκταθείτε και σε άλλα χρώματα με αποτέλεσμα είτε να φτάνετε στα όρια του συνηθισμένου ή να σας παραπέμπουν σε goth. Φροντίστε τουλάχιστον να επιλέγετε ρούχα από λεπτά υφάσματα, με κοψίματα, ανοίγματα ή τουλάχιστον κάποιες λεπτομέρειες που θα σπάνε την μονοχρωμία και φορέστε κάποια κοσμήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ντύσου πρόχειρα και βάλε το μπουφάν σου
Η αλήθεια είναι ότι δεν ενδιαφέρεστε και πολύ για την μόδα ούτε σας αφορά. Θέλετε να νιώθετε χαλαροί και άνετοι και δεν δίνετε σημασία ούτε σε συνδυασμούς ούτε σε στυλ. Λατρεύετε τα έντονα χρώματα και σχέδια αλλά επειδή συχνά πέφτετε σε ατοπήματα και υπερβολές είναι προτιμότερο να επιλέγετε ρούχα πιο σπορτίφ για την καθημερινότητα που αναδεικνύουν την ανάλαφρη πλευρά σας ή κάποια στοιχεία έθνικ και, αν θέλετε να αγοράσετε κάτι πιο καλό για μια ιδιαίτερη περίσταση, να ζητάτε την συμβουλή του πωλητή όσον αφορά στο πως θα ήταν καλό να το συνδυάσετε. Επίσης καλό θα ήταν, όταν πηγαίνετε για ψώνια να είστε με παρέα ώστε να μπορεί κάποιος να σας συγκρατήσει ή να σας συμβουλεύσει για να μην αγοράζετε ότι προσπαθούν να σας πασάρουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στυλιστικά Ορθόν
Αν βάλετε στόχο να ασχοληθείτε με τη μόδα ή το στυλ έτσι ώστε να είστε σωστοί, άψογοι και να αποφύγετε αρνητικούς σχολιασμούς, τότε θα το καταφέρετε, ίσως γιατί διαθέτετε μια αυτοσυγκράτηση και επιλεκτικότητα και δεν αφήνετε τον εαυτό σας εύκολα να παρεκτραπεί. Φροντίζετε να έχετε το μέτρο και διατηρείτε πάντα μια προσεγμένη εμφάνιση. Αυτό που σας αδικεί λίγο είναι ότι κινείστε στους γήινους τόνους προσπαθώντας να δώσετε μια σοβαρότητα στο όλο σύνολο. Το καλό είναι ότι όσο μεγαλώνετε αποκτάτε αυτοπεποίθηση και δίνετε μια πιο ευχάριστη και πιο προκλητική νότα στα ρούχα σας και ενώ είστε οπαδοί του κλασσικού και διαχρονικού οι στιλιστικές σας παρεμβάσεις γίνονται με το χρόνο ευχάριστα αποτελεσματικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είσαι σκέτο παρακράτος και προβοκατόρισσα…
Είναι γεγονός ότι δεν ακολουθείτε το ρεύμα και προτιμάτε να δημιουργείτε τη δική σας μόδα και το δικό σας στυλ με αρκετές, ορισμένες φορές, εκκεντρικές επιλογές που σίγουρα σας κάνουν… μοναδικούς. Παρά ταύτα, είστε από τους λίγους που θα αγοράζατε με περίσσια άνεση ένα τζιν 150 ευρώ γιατί έχει περίεργες ραφές ή μια μπλούζα που είχε εκκεντρικό logo ή χρώμα! Εύκολα θα μπορούσατε βέβαια, εξαιτίας της αντιφατικής σας φύσης, να εξελιχθείτε μέσα σε μια νύχτα σε πλέον Trendy. Προσέξτε μόνο μήπως η ανάγκη σας να ξεχωρίζετε από τη… μάζα ή να προκαλέσετε, σας ωθήσει σε ακραίες επιλογές. Προτιμείστε καλύτερα ρούχα είτε που από άποψη χρώματος είτε υλικού δεν είναι συνηθισμένα, έχουν κάποιες εκκεντρικές λεπτομέρειες ή είναι αγορασμένα από e- shop και δεν είναι τόσο δεδομένα στην ευρεία αγορά.

ΙΧΘΕΙΣ
My secret combination
Το πιο ταιριαστό στυλ για σας είναι το mix and mutch. Ένα ανακάτεμα υλικών και στυλ, ρούχα φορεμένα το ένα πάνω απ’ το άλλο, παραδόξως όμως αρμονικότατα συνδυασμένα. Επίσης θα σας ταίριαζαν ρούχα που παραπέμπουν σε άλλη εποχή ή είναι πιο κουλτουρέ. Δεν σας αρέσουν τα βαριά υφάσματα και τα έντονα χρώματα αλλά οι παλ αποχρώσεις πιθανώς γιατί δεν θέλετε να τραβάτε τα βλέμματα πάνω σας. Μπορείτε να ελίσσεστε ώστε να αποφεύγετε τις κακοτοπιές και, ακόμα κι αν δεν είστε αυτό που θα λέγαμε «μέσα στη μόδα», ποτέ δεν θα σας κατηγορούσε κανείς για τις ενδυματολογικές επιλογές σας ούτε θα μαζεύατε αρνητικά σχόλια. Εκμεταλλευτείτε την καλλιτεχνική σας φλέβα και βγείτε προς τα έξω με άλλο… αέρα.
www.astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: