Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Οδηγίες νυφικού μακιγιάζ

Καλό είναι να λάβετε υπόψιν κάποια πράγματα, ώστε να μην δυσκολευτείτε.
Χρήσιμες συμβουλές που δεν πρέπει να ξεχνάμε όταν έρθει η ώρα να κάνουμε την πρόβα του νυφικού μακιγιάζ:

Όταν κάνετε πρόβα καλό είναι να έχετε καταλήξει στο χτένισμα που θα κάνετε στον γάμο και φυσικά στο χρώμα των μαλλιών σας. Φανταστείτε με μια αλλαγή στο χρώμα λίγες μέρες πριν τον γάμο, πόσο διαφορετικό θα δείχνει το μακιγιάζ που έχετε επιλέξει. Το σίγουρο είναι πως το τελικό αποτέλεσμα θα σας ξενίσει. Σαφώς, ο/η make up artist που έχετε επιλέξει μπορεί να προσαρμόσει τους χρωματικούς τόνους, αλλά δεν παύει να αλλάζει κατά πολύ απ’ το μακιγιάζ που είχατε κάνει στην πρόβα… Εκεί λοιπόν η νύφη έχει ένα μέρος ευθύνης.

Το ίδιο ισχύει και με το χρώμα του δέρματος όσον αφορά το μαύρισμα τους καλοκαιρινούς μήνες, είτε φυσικά (αναπόφευκτο, αλλά ελεγχόμενο…), είτε τεχνητά με τεχνική solarium. Αν μαυρίσουμε πολύ, το μακιγιάζ που κάναμε στην πρόβα θα έχει αρκετή απόκλιση απ’ αυτό που θα πρέπει να κάνουμε την μέρα του γάμου.

Αν θέλουμε να φροντίσουμε την επιδερμίδα μας, ώστε να λάμπει, καλό είναι να επισκεφτούμε τον/ην αισθητικό μας για τυχόν θεραπειές, καθαρισμούς κτλ…, αρκετό καιρό πριν την μέρα του γάμου, ώστε να δώσουμε χρόνο στο δέρμα μας, να συνέλθει από τυχόν ερεθισμούς και σημάδια. Μην ξεχνάμε την μέρα του γάμου πρέπει να έχουμε όσο γίνεται πιο καθαρό δέρμα για να “κάτσει” άψογα το μακιγιάζ.
Την μέρα της πρόβας να έχετε στο μυαλό σας, ότι το ιδανικό μακιγιάζ είναι αυτό που αναδεικνύει τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου και ταιριάζει στα χρώματα μας. Είναι λανθασμένη η εντύπωση να ταιριάξουμε το μακιγιάζ με το χρώμα του νυφικού και τα χρώματα του στολισμού. Αυτό που πρέπει να λάβουμε υπόψιν είναι το στυλ του νυφικού φορέματος και αυτό που θέλουμε “να βγάλουμε” προς τα έξω….σε συνεργασία πάντα με τον/ην make up artist.makeupnyfis

Επίσης, στοιχεία που δεν πρέπει να αγνοήσουμε είναι ο τόπος,η ώρα και η εποχή που γίνεται ο γάμος. Αν για παράδειγμα παντρευόμαστε καλοκαίρι, νωρίς το απόγευμα σ`ενα νησί, το μακιγιάζ θα πρέπει να είναι λαμπερό και φυσικό…’ αν πάλι ο γάμος είναι χειμώνα πιο αργά το απόγευμα τότε υπάρχει και η επιλογή ενός πιο έντονου μακιγιάζ.

Μέσα απ’ όλα αυτά, είναι πολύ σημαντικό να έχετε υπόψιν το στυλ σας και τον χαρακτήρα σας. Μην γίνετε “κάποια άλλη”, μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσετε. Αυτό, μπορεί να φέρει αντίθετα αποτελέσματα απ’ αυτά που θέλετε!

Σας προτρέπω λοιπόν, στον πανικό της προετοιμασίας ενός γάμου, των άπειρων εξόδων σε χρόνο και χρήμα, να μην παραλείψετε να ικανοποιήσετε πάνω απ’ όλα τον εαυτό σας, και όχι μόνο να νοιάζεστε για τους άλλους. Άλλωστε… Δοκιμαστικό & Μακιγιάζ Νύφης είναι must για κάθε νύψη που σέβεται τον εαυτό της!
Όσον αφορά στο νυφικό μακιγιάζ, μην διστάστετε να απευθυνθείτε σε επαγγελματίες οι οποίοι θα σας ακούσουν και σε κοινή συνεργασία θα πετύχουν το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα για αυτήν την μοναδική μέρα.
Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι ότι το μακιγιάζ που θα έχουμε την μέρα του γάμου μας, θα αποτυπωθεί σε μια φωτογραφία, η οποία θα μείνει για πολλά πολλά χρόνια….
 womland.com
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: