Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Διαλέγοντας σωστά εσώρουχα

Και να που καλούμαι να γράψω ένα άρθρο μόδας που να απευθύνεται σε άντρες!
Στείλτε του το link…
Νομίζω ότι θα το πιάσει το υπονοούμενο, τι λέτε;
 Σαν γυναίκα δηλώνω:
μου αρέσει να μου κάνει ο καλός μου δώρο εσώρουχα.
Αλλά γνωρίζοντας πόσο δύσκολο είναι, ακόμα και για μένα, να διαλέξω εσώρουχα για τον εαυτό μου, καταλαβαίνω ότι η χειρονομία του είναι πραγματικός άθλος.
Έφτιαξα λοιπόν μια λίστα με tips που θα βοηθήσουν εσένα, καλέ μου, να μου διαλέξεις το πιο σέξι δώρο.
Εδώ που τα λέμε όμως, τα tips αυτά θα βοηθήσουν κι εσάς, κορίτσια, να λύσετε τον δύσκολο γρίφο που λέγεται «αγορά εσωρούχων».
Το σωστό μέγεθος
Στα εσώρουχα το μέγεθος είναι το παν. Αν είσαι αγόρι, ψάξε στο συρτάρι της κοπέλας σου και διάβασε τι νούμερο γράφει το καρτελάκι από τα εσώρουχα που την έχεις δει να φορά και της πηγαίνουν. Διακριτικά, έτσι; Αν το ψαχούλεμα δεν είναι του χαρακτήρα σου, επιστράτευσε την αδερφή της ή την κολλητή της να κάνουν το ψαχούλεμα για σένα.

Αν η έρευνα δεν φέρει αποτελέσματα, τότε αγόρασέ της ένα κομμάτι που το μέγεθός του δεν είναι πολύ στάνταρ, ένα σέξι babydoll, ένα κορμάκι ή κάτι τέτοιο.

Το στιλ που της ταιριάζει
Αν το κορίτσι σου είναι… μάλλον συντηρητικό, μην το παρακάνεις με σούπερ σέξι επιλογές. Θα σου κάνει το χατίρι μια-δυο φορές και το δωράκι σου θα πάει στον πάτο του συρταριού. Κρίμα δεν είναι;

Εκ του ασφαλούς;
Είπαμε να μην το παρακάνεις, όχι όμως να καταλήξεις να της αγοράζεις εξάδα βαμβακερά κιλοτάκια, οκ; Βάλε λίγο την φαντασία σου να δουλέψει, έχοντας πάντα σαν γνώμονα, το προσωπικό της στιλ. Πχ, μην της αγοράσεις μαύρα goth αν ο χαρακτήρας της είναι… γατούλα.
Επίσης, μην μείνεις κολλημένος στα ασορτί σετάκια. Ένα σέξι νυχτικάκι, ένα κορσεδάκι (με ζαρτιέρες ή χωρίς) είναι επιλογές που θα την ενθουσιάσουν και θα εμπλουτίσουν την εσωρουχο-γκαρνταρόμπα της.

Η βοήθεια του «ειδικού»
Η πωλήτρια του καταστήματος θα αποδειχθεί πραγματική σωτήρια σύμμαχός σου. Μην διστάσεις λοιπόν να ζητήσεις την συμβουλή της και αν δεν έχεις κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σου, αφήσου στα έμπειρα χέρια της για να κάνετε μαζί την καλύτερη επιλογή.


Το κόστος
Αν τα οικονομικά σου είναι περιορισμένα, κάν’ της έκπληξη με ένα σέξι αξεσουάρ όπως πχ ένα ζευγάρι μεταξωτές κάλτσες. Η πρότασή μου είναι να μην μείνεις στα πρακτικά nude ή μαύρα χρώματα αλλά να αναζητήσεις κάτι πρωτότυπο που θα το φοράει για σένα μόνο.

Η μόδα
Τα περισσότερα κορίτσια ακολουθούν πιστά την μόδα και στα εσώρουχα και δεν θέλουν να φορούν κάτι παλιομοδίτικο. Αν έχεις βέβαια κανά απωθημένο από το παρελθόν, τόλμησε ένα vintage κομμάτι αλλά να ξέρεις ότι θα το φοράει για να σου κάνει το χατίρι. Η πρότασή μου είναι να ακολουθήσεις την πεπατημένη των επικρατούντων τάσεων στη μόδα για να την ευχαριστήσεις περισσότερο.
fe-mail.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: