Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Όμορφες αλογοουρές

Τα νέα συγκλονιστικά χτενίσματα που σου αλλάζουν τη διάθεση και σε ανανεώνουν είναι εδώ.
Ποιο όμως είναι το χτένισμα εκείνο που σε βάζει στην καρδιά της μόδας ;
Η απάντηση είναι η αλογοουρά!
Χαλαρή, γυαλισμένη ή με πιάσιμο η αλογοουρά σε βάζει στην καρδιά της μόδας και σε....

 μεταμορφώνει. Διάβασε παρακάτω και θα μάθεις ποια είναι απόλυτα τρεντ στις αλογοουρές και κόψε την ανάσα!

Η ψηλή: η ψηλή αλογοουρά είναι πάλι φέτος απόλυτο τρεντ αφού όχι μόνο σε μεταμορφώνει σε style icon αλλά και κρατάει με επιτυχία τα μαλλάκια σου μακρυά από το μέτωπο σου. Χτένισμα ιδανικό για το γραφείο το πρωί αλλά και για την βραδινή σου έξοδο η ψηλή αλογοουρά σε κάνει όντως να φαίνεσαι και πιο ψηλή. Πρόκειται για το πιο εύκολο και γρήγορο χτένισμα που μπορείς να κάνεις ειδικά αν έχεις ίσια-πρόκα μαλλάκια όπως το είδαμε στα σόου των Marc Jacobs, Christopher Kane και Gucci που μπορείς να τις δώσεις ότι στιλ θέλεις επιλέγοντας διαφορετικά αξεσουάρ όπως κοκαλάκια και καπέλα για να ολοκληρώσεις το λουκ.
Η χωρίστρα να είναι στη μέση για να είσαι in!

Η χαμηλή: η χαμηλή αλογοουρά είναι τσαχπίνα, εύκολη και κυρίως απόλυτα σέξι. Πιάσε από το αυτί και κάτω τα μαλλάκια σου με ένα χαλαρό πιάσιμο και στερέωσε με ένα λαστιχάκι. Φέρε την χαμηλή αλογοουρά σου στο ένα πλάι ή άφησε να πέσει ελεύθερα και έχεις έτοιμο το απόλυτα τρέντι χτένισμα όπως το είδαμε στους οίκους Gianfranco Ferré και Dries Van Noten.
Τιπ: άφησε τα μαλλάκια σου μετά το λούσιμο απόλυτα φυσικά και πετυχαίνει το σέξι ανέμελο λουκ της σεζόν!

Η πλαγιαστή: είναι τσαχπίνα και ναζιάρα! Από δεξιά ή από αριστερά, από όποιο πλάι και αν τη φέρεις το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εντυπωσιάσεις! Πιάσε τα μαλλάκια σου σε χαμηλή αλογοουρά και φέρτα πό το ένα πλάι για να εντυπωσιάσεις χωρίς προηγούμενο!

Με χωρίστρα στη μέση: η φυσική χωρίστρα είναι τη νέα σεζόν το απόλυτο τρεντ και εσύ δεν έχεις παρά να το συνδυάσεις με την χαλαρή αλογοουρά για να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Άφησε τα μαλλάκια σου να πέσουν μετά το στέγνωμα μόνα τους και ελεύθερα και άφησε την ανέμελη χωρίστρα να κάνει το θαύμα της!

Γυαλισμένη: η αλογοουρά που είναι απόλυτα in τώρα είναι γυαλισμένη στα πλαίσια του androgynous λουκ. Με μια μεγάλη δόση γκλάμουρ η γυαλισμένη αλογοουρά σε βγάζει ασπροπρόσωπη στις βραδινές σου εμφανίσεις ειδικά αν η αλογοουρά σου είναι ψηλή. Πώς θα το πετύχεις; Βάλε λίγο αφρό στις ρίζες των μαλλιών σου, ίσιωσε καλά και τράβηξε τα μαλλάκια σου σφιχτά και προς τα πίσω.
Μην ξεχνάς: αν έχεις ίσια και μακριά μαλλάκια δεν έχεις παρά να στριφογυρίσεις μια τούφα και να φτιάξεις λαστιχάκι με τα μαλλάκια σου για ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα!
www.kouklares.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: