Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Η καλύτερη μέθοδος αποτρίχωσης

Εξαρτάται από το μέρος του σώματος
Η ιδανική μέθοδος αποτρίχωσης εξαρτάται από το μέρος του σώματος που θέλετε να αποτριχώσετε. Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα χρειαστείτε ταινίες κεριού ή χαλάουα, κρέμα αποτρίχωσης, τσιμπιδάκι, ξυραφάκι και αφρό ξυρίσματος ή λίγη κλωστή.....

Και φυσικά ραντεβού με δερματολόγο ή κέντρο αισθητικής.
Για πόδια και μασχάλες
Προτιμήστε το ξυραφάκι γιατί είναι μία μέθοδος αρκετά γρήγορη και οικονομική. Πρώτα φροντίστε να κάνετε απολέπιση ή να τρίψετε με μία πετσέτα τα πόδια σας ώστε να σηκωθούν οι τρίχες και το ξύρισμα να είναι πιο βαθύ. Μόλις τελειώσετε, απλώστε στο σώμα σας λίγη ενυδατική κρέμα για να μαλακώσει το δέρμα σας.
Εάν πάντως θέλετε να είστε ξένοιαστες για περισσότερο καιρό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξυριστική μηχανή. Το μόνο μειονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι ότι πρέπει να περιμένετε μέχρι τη στιγμή που θα μεγαλώσουν αρκετά οι τρίχες ώστε να την επαναλάβετε.
Για μπικίνι και χέρια
Η καλύτερη μέθοδος για αυτά τα σημεία είναι το κερί ή η χαλάουα. Μπορεί να πονέσετε λίγο, αλλά θα κάνετε αρκετό καιρό να ξαναδείτε τρίχες σε εκείνα τα σημεία. Το κερί είναι καλό και για το μουστάκι

Για τα φρύδια
Το ιδανικότερο εργαλείο για την περιοχή των φρυδιών είναι το τσιμπιδάκι. Αυτή η περιοχή, πρέπει να είναι υγρή κατά τη διάρκεια της αφαίρεσης των τριχών. Έτσι, μπορείτε να βάλετε λίγη κρέμα ματιών για να μειώσετε τον πόνο.
www.kouklares.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: