Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Βαμμένα υπέροχα μαλλιά


1. Όταν βάφετε τα μαλλιά σας στο σπίτι επιλέγετε αποχρώσεις κοντινές στο φυσικό σας χρώμα, είτε δύο τόνους ανοιχτότερες είτε δύο τόνους σκουρότερες, έτσι ώστε η απόχρωση να ταιριάζει με την επιδερμίδα σας για να της δώσει λάμψη.

2.
Για έξτρα προστασία στα βαμμένα μαλλιά, μην τα στεγνώνετε με το πιστολάκι ενώ είναι ακόμα πολύ βρεγμένα. Στεγνώστε τα πρώτα με μία πετσέτα. Η έντονη θερμότητα στα πολύ βρεγμένα μαλλιά δημιουργεί ατμό και
συμβάλλει στη φθορά της επιφάνειας της τρίχας.

3. Εάν έχετε μεγάλο ποσοστό λευκών, να επιλέγετε ανοιχτότερους τόνους διότι όταν εμφανίζεται η ρίζα κάνει μικρότερη αντίθεση απ ό τι ένα σκουρότερο χρώμα, κατά συνέπεια δεν θα αναγκαστείτε να βάψετε "άμεσα" τα μαλλιά σας.

4. Για να κρατήσει περισσότερο το ζωηρό χρώμα των μαλλιών σας, αποφύγετε το καθημερινό λούσιμο. Αν οι ρίζες είναι λιπαρές μην χρησιμοποιείτε σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά διότι ξηραίνει τις άκρες και θαμπώνει το χρώμα. Λούστε το πρώτο χέρι στις ρίζες με σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά και το δεύτερο χέρι με σαμπουάν για βαμμένα.

5. Το πιστολάκι, η τοστιέρα, το σίδερο για ίσιωμα ή και τα ρόλει ξηραίνουν και σπάνε την τρίχα, κάνοντας το χρώμα να χάνει τη ζωντάνια του. Μαζί με τα προϊόντα styling που προστατεύουν από τη θερμότητα, χρησιμοποιήστε προϊόντα για εντατική φροντίδα μία φορά την εβδομάδα για προστασία και αναπλήρωση της χαμένης υγρασίας και την διατήρηση του χρώματος.
GLAM

Δεν υπάρχουν σχόλια: