Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Φριζαρισμένα μαλλιά; Όχι πια!

Τα φριζαρισμένα μαλλιά μπορούν να μετατραπούν σε εφιάλτη – έχεις περάσει μία ώρα προσπαθώντας να ισιώσεις τα μαλλιά σου με το πιστολάκι αλλά όλη η προετοιμασία πάει στράφι μόλις βγεις έξω από το σπίτι.
Τα μαλλιά φριζάρουν όταν τα λέπια της τρίχας απορροφούν υγρασία γι’αυτό είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιείς τα σωστά προϊόντα styling.
Μια καλή ιδέα είναι να στεγνώσεις τα μαλλιά σου πολύ καλά με το πιστολάκι, επιμένοντας στις άκρες. Αν δεν τα στεγνώσεις τελείως δεν το αποφεύγεις το φριζάρισμα.
Πολλά σαμπουάν και conditioners είναι φτιαγμένα για
την προστασία ενάντια στο φριζάρισμα.
Αυτά τα προϊόντα περιέχουν σιλικόνη και ειδικές προστατευτικές ουσίες οι οποίες έχουν την ικανότητα να “κάθονται” πάνω στην τρίχα και να εμποδίζουν την απορρόφηση υγρασίας.
Τα σαμπουάν και τα conditioner κατά του φριζαρίσματος είναι σίγουρα μια καλή αρχή για να αρχίσεις την μάχη ενάντια στο ενοχλητικό φριζάρισμα. που “κλειδώνουν” την τρίχα και εμποδίζουν την υγρασία να περάσει στην τρίχα.
Tα κατάλληλα προϊόντα styling είναι το επόμενο βήμα.
Υπάρχουν προϊόντα που δυναμώνουν την τρίχα και προστατευτικά τζελ που μπορείς να χρησιμοποιήσεις πριν περάσεις στο styling.
Απλά απλώνεις το ειδικό προϊόν σε νωπά μαλλιά.
Υπάρχουν επίσης, προστατευτικά σπρέι που παρέχουν προστασία κατά του φριζαρίσματος.
Όλα αυτά τα προϊόντα έχουν ένα ακόμα πλεονέκτημα – προστατεύουν την τρίχα από την ζέστη ενώ στεγνώνεις τα μαλλιά σου.  
Tip: Επειδή υπάρχουν πολλά προϊόντα γι’ αυτή την δουλειά, προσπάθησε να βρεις ένα ελαφρύ προϊόν που δεν θα βαραίνει και δεν θα αφήνει την αίσθηση “λίγδας¨στα μαλλιά σου.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: