Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Περίεργα τρικ στο μακιγιάζ

1. Αν μουτζουρώνεστε όταν βάζετε μάσκαρα: Για να μην βάφετε και τα βλέφαρά σας , αλλά μόνο τις βλεφαρίδες σας, κρατήστε ένα κουτάλι καλύπτοντας το βλέφαρο αλλά όχι φυσικά τις βλεφαρίδες προς τα μέσα, ώστε όταν θα τις βάφετε τυχόν λάθη να…

μουτζουρώνουν το κουτάλι κι όχι τα μάτια σας.
2.Αν τα μάτια σας είναι πρησμένα κι έχετε να βγείτε το βράδυ: κόψτε μια πατάτα και τοποθετήστε από ένα κομμάτι σε κάθε μάτι για κανένα δεκάλεπτο. Η πατάτα κάνει θαύματα και το πρήξιμο θα μειωθεί.
3. Αν σας τέλειωσε το scrub που βάζετε στο σώμα σας για να καταπολεμήσετε την κυτταρίτιδα: Mπορείτε να το αντικαταστήσετε με καφέ. Η καφεΐνη διεγείρει τα κύτταρα και θ΄απαλλαγείτε στο λεπτό κι από τα νεκρά κύτταρα.
4. Αν τα μαλλιά σας χρειάζονται βαθιά ενυδάτωση, τρέξτε στην κουζίνα: Πάρτε μαγιονέζα κι απλώστε τη στα μαλλιά σας για περίπου 20-30 λεπτά. Γι ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε σεσουάρ, ώστε η θερμότητα να επιταχύνει τη διαδικασία.
5. Aν μόλις κάνατε μανικιούρ και δεν προλαβαίνετε να περιμένετε να στεγνώσει: Βάλτε τα δάχτυλά σας σε κρύο νερό για 3-4 λεπτά και τα νύχια σας θα στεγνώσουν με τρόπο…μαγικό!
womannow.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: