Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

5 λόγοι για να γυρίσεις στο φυσικό σου χρώμα

Όσα χρώματα και αν έχεις αλλάξεις στα μαλλιά σου ένα είναι εκείνο το χρώμα που σου ταιριαζει καλύτερα απ'όλα: το φυσικό σου χρώμα!
Και αν αυτό δεν σου αρκεί σου δίνουμε και άλλους λόγους για να το "γυρίσεις" στο φυσικό σου!

Οικονομία:

αν δεν έχεις λευκές τρίχες που να σε βασανίζουν τότε γιατί να μην γυρίσεις το μαλλί σου στο φυσικό του χρώμα; Όχι μόνο θα "ξεκουράσεις" το μαλλί σου από τις πολλές βαφές αλλά και θα κάνεις μεγάλη οικονομία. Αν κάνεις ανταύγειες τότε δεν γλιτώνεις τα 50-60 ευρώ ανά εξάμηνο ενώ αν κάνεις βαφή τότε θέλεις περίπου 15-20 ευρώ τον μήνα μόνο για τα μαλλιά σου! Αυτά τα χρήματα μπορείς να τα γλιτώσεις αλλά και να κάνεις καλό στην τρίχα σου!

Για να ηρεμήσεις!
Αν το να βάψεις την ρίζα σου έχει γίνει ένα στρες τότε γιατί δεν αφήσει το φυσικό σου χρώμα να λάμψει. Το να πρέπει να βάλεις στο πολυάσχολο πρόγραμμα σου και το βάψιμο των μαλλιών δεν είναι και εύκολη δουλειά. Ειδικά το ότι θα χάσεις περίπου 1-2 ώρες στην καρέκλα του κομμωτηρίου - αφού και το χτενισματάκι σου θα το κάνεις αν πας ως εκεί- είναι ένα θέμα αφού μπορείς αυτές τις ώρες να κάνεις κάτι άλλο που σε ευχαριστεί.

Αν θέλεις να μακρύνεις το μαλλάκι σου και δεν ξέρεις πώς, τότε αν σταματήσεις τις πολλές τεχνικές εργασίες και τα χημικά στα μαλλιά σου θα δεις όχι μόνο πως δεν θα "σπάει" η τρίχα και δεν θα έχεις ψαλίδα αλλά και φυσικά πώς το μαλλάκι σου θα μακραίνει πολύ πιο εύκολα. Aν δεν χρειάζεται να κόβεις 200 δάχτυλα από τα μαλλιά σου για να εξαφανίσεις την ψαλίδα τότε θα δεις και το μαλλάκι σου να μακραίνει πολύ πιο γρήγορα!

Για να βελτιώσεις την ποιότητα του μαλλιού σου:
για να βελτιώσεις την ποιότητα του μαλλιού σου δεν έχεις παρά να τα αφήσεις για λίγο στην ησυχία τους και να μην τα ταράζεις με τα οξυζενέ. Αν αφήσεις τα μαλλιά σου ήσυχα χωρίς να τα ταλαιπωρείς τότε θα δεις πως θα είναι πιο λαμπερά από ποτέ. Το να έχεις λαμπερά μαλλιά που δείχνουν και είναι υγιή είναι το καλύτερο μυστικό της ομορφιάς σου!

Για να "καθαρίσεις" το πεδίο για τα νέα σου πειράματα! 
Αν θέλεις να βάψεις τα μαλλιά σου στο φλογερό κόκκινο αλλά δυσκολεύεσαι να το κάνεις με το ξανθό που έχεις τώρα σαν βάση, τότε δεν έχεις παρά να αφήσεις το φυσικό σου να "βγει" στην επιφάνεια και να δοκιμάσεις έτσι πάνω στην φυσική σου βάση να κάνεις το χρώμα που θέλεις.
 womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: