Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Το αθόρυβο πιστολάκι

Για τις γυναίκες που εύχονται να μπορούσαν να φτιάξουν τα μαλλιά τους χωρίς να χρειάζεται να...κουφαίνονται κάθε φορά, η λύση είναι το ..αθόρυβο πιστολάκι.
 Ο λόγος για τον σερ Τζέιμς Ντάισον, ο οποίος ξαναχτυπά. Μετά τους φουτουριστικούς ανεμιστήρες χωρίς πτερύγια και τις αθόρυβες σκούπες χωρίς σακούλα, ο Ντάισον σχεδιάζει ένα.... 

αθόρυβο πιστολάκι μαλλιών!
Σύμφωνα με την ευρεσιτεχνία που κατέθεσε ο 66χρονος μηχανικός, το νέο πιστολάκι θα διαθέτει δύο θαλάμους μέσα από τους οποίους θα περνάει ο αέρας - έναν επάνω και έναν κάτω.
Ο θόρυβος της συσκευής μειώνεται σημαντικά με τη βοήθεια μιας μακράς "διαδρομής" μέσα από την οποία περνάει ο αέρας, η οποία παίζει τον ρόλο του "σιγαστήρα".
Παρά το γεγονός ότι μαζί με την ευρεσιτεχνία ο Ντάισον κατέθεσε και ένα υποτιθέμενο σχέδιο, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το νέο πιστολάκι θα είναι ακριβώς έτσι στην πραγματικότητα.
Σύμφωνα με το σχέδιο που κατατέθηκε πάντως, το πιστολάκι - που θα μπορούσε κάλλιστα να φέρει την ονομασία "hairblade" (κατά τον στεγνωτήρα χεριών Airblade του Ντάισον) - θα μπορούσε να αποτελεί όπλο βγαλμένο από τον "Πόλεμο των Άστρων".
Η εταιρεία του ευρηματικού σχεδιαστή κατέχει τα δικαιώματα για περισσότερες από 3.000 πατέντες και 500 εφευρέσεις.
http://www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: