Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Κραγιόν 2013

Άνοιξη – Καλοκαίρι 2013: Τα 13 must χρώματα στα χείλη!
Ξέρουμε πόση αδυναμία έχετε στα κραγιόν.
Ξέρουμε, επίσης, πως κάποιες από εσάς μπορεί να νιώθετε άβολα όταν φοράτε ένα έντονο χρώμα στα χείλη, αλλά πάντα σας αρέσει να τα χαζεύετε στις σελίδες. Το νέο είναι ότι το σκούρο κόκκινο που έκανε καριέρα όλο τον Χειμώνα σαν burgundy red, ήρθε η ώρα να μπει στο βάθος του νεσεσέρ μας! Ποια, όμως, είναι τα χρώματα που θα το αντικαταστήσουν;....

Μετά από πολλές ώρες έρευνας στα catwalk σε Παρίσι, Μιλάνο, Λονδίνο και Νέα Υόρκη, ξεχωρίσαμε τα 15 πιο τολμηρά και fashionable χρώματα που ήρθαν για να βάλουν χρώμα στη ζωή μας. Επιτέλους!
Prada
Στον οίκο Prada είδαμε τριανταφυλλί κόκκινο κραγιόν και μια μικρή λεπτομέρεια: λευκό μολύβι στο “V” των χειλιών.
Με αυτό το trick τα χείλη δείχνουν πιο μεγάλα και ζουμερά
Dries Van Noten
Φωτεινό μοβ κραγιόν και πολύ καθαρή επιδερμίδα. Με άλλα λόγια, καν΄το όπως ο οίκος Dries Van Noten.
Moschino 
Πορτοκαλοκόκκινο κραγιόν φορεμένο με lip gloss από πάνω ήταν η επιλογή του οίκου Moschino.
Hackermann
Αν θέλεις να βγάλεις έναν πιο gothic εαυτό αλλά να τον προσαρμόσεις στην νέα ανοιξιάτικη σεζόν επένδυσε σε ένα σκούρο μοβ κραγιόν με ιριδίζοντα στοιχεία.
Missoni
Στον Missoni είδαμε μια ακόμη ενδιαφέρουσα απόχρωση κραγιόν: ματ πορτοκαλοκόκκινο!
Giles
Shiny επιδερμίδα, εντελώς αποχρωματισμένα φρύδια, ανοιχτόχρωμο φούξια κραγιόν και κανένα άλλο προϊόν μακιγιάζ!
Loewe
Στον οίκο Loewe είδαμε πως μια σκουρόχρωμη επιδερμίδα μπορεί να αναδειχθεί από ένα καθαρό κόκκινο κραγιόν. Κι εδώ το κραγιόν είναι ματ αλλά η επιδερμίδα ακολουθεί την ίδια γραμμή.
Rimondi
Εκτός από το καθαρό πορτοκαλί χρώμα στα χείλη εδώ είδαμε και τεχνική γεμίσματός τους. Με concealer τα χείλη αποχρωματίστηκαν κι έπειτα με ένα μολύβι χειλιών απέκτησαν νέο σχήμα που έδωσε ένταση στις γωνίες.
Jean Paul Gaultier
Στον Gaultier το concept ήταν η δεκαετία του ’80 και οι stars που μεσουράνησαν εκείνη την εποχή. Αν θέλεις να ταξιδέψεις πίσω στον χρόνο φόρεσε ένα καθαρό κόκκινο κραγιόν, κάνε μια ελιά πάνω από το άνω χείλος και αν έχεις και ατίθασα φρύδια θα μοιάζεις περισσότερο με την Madonna.
Jason Wu
Στον Jason Wu είδαμε διάφορες διαβαθμίσεις του κόκκινου αφού βάφτηκαν με την τεχνική του ombre.
Hussein Chalayan
Το τέλειο ματ baby pink κραγιόν! Το τρικ εδώ είναι να απλώσεις πολύ μικρή ποσότητα με πινελάκι ώστε να κάνει και αυτό το ντεγκραντάρισμα προς τα μέσα, καθόλου μάσκαρα και λίγη λευκή σκιά στην εσωτερική γωνία του ματιού.
Burberry
Στον οίκο Burberry είδαμε ματ κραγιόν σε τριανταφυλλί απόχρωση που έκανε το τέλειο contrast με την shiny επιδερμίδα! Για να το αντιγράψεις χτένισε τα φρύδια σου ανοδικά, άπλωσε μια μόνο στρώση μάσκαρα στις άνω βλεφαρίδες και μην βάλεις καν ρουζ!
Ashish
Αν και τα shiny κραγιόν δεν είναι στην πρώτη γραμμή των προτιμήσεών μας, καθώς τα ματ μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας, αυτό το frosty pink έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Εδώ συνδυάζεται με cobalt blue μάσκαρα και φροντισμένη επιδερμίδα.
ΑΝΘΟΥΛΑ-ΕΛΕΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: