Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Το χρώμα του μανό μαρτυρά τον χαρακτήρα

Image and video hosting by TinyPic
Το χρώμα του μανό σύμφωνα με δημοσιεύματα φανερώνει στοιχεία για τον χαρακτήρα κάθε γυναίκας.

Ας δούμε λοιπόν παρακάτω τι μαρτυρούν τα χρώματα για τις γυναίκες:

1) Κόκκινο: Η καυτή γυναίκα
Το κόκκινο γενικά είναι το «απόλυτο χρώμα» σε νύχια και χείλη. Δείχνει ένα άτομο που ξέρει πόσο σέξι είναι και θέλει να κάνει αισθητή την παρουσία του.

2) Μανό με στρας: Η παρορμητική
Το μανικιούρ δεν θα μπορούσε να γίνει πιο εντυπωσιακό , με λαμπερά νύχια που γυαλίζουν κάθε ώρα της ημέρας και της νύχτας. Δηλώνουν πως το άτομο που έχει επιλέξει να διακοσμήσει τα νύχια του με στρας είναι άτομο ευχάριστο, ζωντανό και παρορμητικό, απολαμβάνοντας κάθε λεπτό της ημέρας και κερδίζοντας τους πάντες με το χαμόγελο σας.

3) Ασημί: Η αντισυμβατική
Τις περισσότερες φορές οι γκρι μεταλλικές αποχρώσεις αρχικά φαίνονται σχεδόν μαύρες, δίνοντας όμως διαφορετικό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα όταν τοποθετηθούν στα νύχια. Μια γυναίκα που επιλέγει αυτή την απόχρωση είναι δυναμική, σοφιστικές, αποφασιστική και με έντονη θέληση.

4) Χρυσό: Η κλασσική
Το χρυσό δείχνει μια γυναίκα που είναι ανοιχτή στις προκλήσεις και ξέρει πάντα να διατηρεί το στιλ και την ανωτερότητά της.

5) Ουδέτερα χρώματα: Η ανασφαλής
Τα ουδέτερα και πιο γήινα χρώματα υποδηλώνουν ένα άτομο που απεχθάνεται τις προκλήσεις, θέλει να περνάει απαρατήρητο, ενώ χρειάζεται κάποιο άτομο πάντα δίπλα του για στήριξη.

6) Πράσινο: Η δυναμική
Το πράσινο χρώμα χαρακτηρίζεται ως «ήρεμη δύναμη». Δείχνει μια γυναίκα δυναμική που ξέρει πώς να επιβάλλεται.

7) Πορτοκαλί: Η ανέμελη
Υποδηλώνει μια γυναίκα που είναι η χαρά της ζωής. Το πορτοκαλί είναι ένα χρώμα που από μόνο του κάνει τη διαφορά και δίνει φως στις εμφανίσεις κάθε γυναίκας.
Εσείς τι μανό προτιμάτε;;;
i-live

Δεν υπάρχουν σχόλια: