Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Εύκολο μακιγιάζ ματιών σε 8 βήματα

Image and video hosting by TinyPic
Απρόοπτη βραδινή έξοδος;
Κάνε ένα τέλειο μακιγιάζ ματιών σε μόλις 10 λεπτά!
1. Προετοίμασε τα μάτια σου με κονσίλερ:
για να καλύψεις τους μαύρους κύκλους ή τις διχρωμίες κάτω από τα μάτια σου βάλε τρεις τελίτσες κονσίλερ κάτω από κάθε μάτι και άπλωσε το με μικρά χτυπηματάκια χρησιμοποιώντας την άκρη του δαχτύλου σου.

2. Μην ξεχνάς την βάση: η βάση ματιών είναι το μυστικό για να διατηρηθεί η σκιά σου για ώρες. Άπλωσε τη βάση σε όλο το άνω βλέφαρο για να μείνει η σκιά σου στη θέση της.

3. Συνέχισε με eyeliner: δοκίμασε ένα διαφορετικό “eyeliner”. Βρέξε ένα μικρό πινελάκι και βούτηξε την άκρη του μέσα σε μία σκουρόχρωμη σκιά. Πέρασε το κατά μήκος των άνω βλεφαρίδων σου ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία. Κάνε το ίδιο για τις κάτω βλεφαρίδες αλλά από τη μέση του ματιού μέχρι την εξωτερική γωνία. Τέλος μουντζούρωσε λίγο τις άκρες με μία μπατονέτα.

4. Πρόσθεσε τη σκιά: μπορείς να χρησιμοποιήσεις μία σκιά 3 τόνων για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Ξεκίνα με τον πιο ανοιχτό τόνο και άπλωσε τη σκιά σε όλο το βλέφαρο σου μέχρι το κόκκαλο κάτω από το φρύδι σου. Συνέχισε με την λίγο πιο σκουρόχρωμη απλώνοντας την μόνο στο βλέφαρο σου και τέλος πρόσθεσε λίγη από την πιο σκούρα. Σιγουρέψου ότι τις ανέμειξες καλά για πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

5. Δώσε λάμψη: χρησιμοποίησε την άκρη του δαχτύλου σου και πέρασε την πάνω από την πιο ανοιχτόχρωμη σκιά σου. Στη συνέχεια ακούμπησε την στην εσωτερική γωνία του ματιού σου, εκεί ακριβώς που ενώνονται τα δύο βλέφαρα. Το μυστικό αυτό κάνει τα μάτια σου να ξεχωρίζουν

6. Τόνισε τα φρύδια: χρησιμοποίησε την ίδια σκιά και πέρασε με το δάχτυλο σου μια πολύ ελαφριά στρώση πάνω από τα φρύδια σου.

7. Γύρισε τις βλεφαρίδες: ζεσταίνοντας το ψαλίδι των βλεφαρίδων με το πιστολάκι για 2-3'' θα κάνει το αποτέλεσμα να διαρκέσει περισσότερο.

8. Βάλε μάσκαρα: ξεκίνα από τις ρίζες των βλεφαρίδων σου και κίνησε το πινελάκι προς τις άκρες. Επανέλαβε για 2-3 φορές μέχρι να πετύχεις το σωστό αποτέλεσμα.

Αν πιάνει το χέρι σου, κάνε το πιο γρήγορο smoky eyes Μακιγιάζ με τις συμβουλές του Robert Jones στο βίντεο που ακολουθεί:
Shape.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: