Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Τα νυφικά χτενίσματα της νέας σεζόν

Έφτασε η ώρα που περίμενες από τότε που έπαιζες με τις κούκλες σου λοιπόν και ντύνεσαι νυφούλα! Το τρίπτυχο λοιπόν μαλλιά-νύχια-μακιγιάζ είναι από τα πρώτα και τα βασικά άγχη γιατί την μεγάλη μέρα θέλεις να είσαι μια κούκλα!
Διάβασε παρακάτω ποια είναι εκείνα τα χτενίσματα που θα σε κάνουν την πιο σούπερ κούκλα νύφη και διάλεξε εκείνο που σου αρέσει περισσότερο για την μεγάλη μέρα!......

Ο κότσος της νύφης-μπαλαρίνας:
ο ψηλός και σφιχτός κότσος σε κάνει να θυμίζεις μπαλαρίνα και το βασικό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι η επιτυχία του λουκ στηρίζεται στο πόσο σφιχτά έχεις μαζέψεις τα μαλλάκια σου. Ο ψηλός και σφιχτός κότσος κάνει τα λαιμό σου να φαίνεται πιο μακρύς και γενικά σε κάνει να δείχνεις πιο λεπτή και λεπτεπίλεπτη και τελικά να δείχνεις πιο αδύνατη. Εξάλλου δεν υπάρχει πιο σέξι πράγμα από το να φαίνονται οι υπέροχοι ώμοι σου την ημέρα που όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα επάνω σου!

Η κοτσίδα-στέμμα:
είναι το καλύτερο χτένισμα για εσένα που σου αρέσουν οι κοτσίδες! Ένα από τα πιο σέξι, αέρινα και ανεπιτήδευτα λουκ που είναι απόλυτα in με όλα τα τρεντ να γίνονται ολοένα και πιο φυσικά, η κοτσίδα-στέμμα είναι απόλυτα ρομαντική και σέξι! Είτε επιλέξεις να δημιουργήσεις μια κοτσίδα που έρχεται κατά μήκος του μετώπου σου σαν στέμμα κυριολεκτικά είτε απλά η κοτσίδα «αγκαλιάζει» το κεφάλι σου και ξεκινώντας από το μπροστινό μέρος καταλήγει στο πίσω μέρος του κεφαλιού, το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι ένα χτένισμα που κερδίζει τους πάντες. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι τα μαλλάκια σου να είναι μακριά για να μπορούν να σχηματίσουν την πολυπόθητη κοτσίδα και να είσαι έτοιμη να δείξεις το υπέροχο πρόσωπο σου, αφού αυτό το χτένισμα σε μετατρέπει σε νύφη-πριγκίπισσα με τα όλα της!
Ο χαμηλός κότσος ένα ακόμη τρεντ για νυφούλες!
Ο χαμηλός κότσος της νύφης:
 low profile κομψότητα με ένα χτένισμα τόσο χαλαρό και σέξι που θα τους μαγέψει όλους! Το στιλ συναντάει την κομψότητα σε αυτό το πολύ προσεγμένο χτένισμα που φτιάχτηκε ειδικά για τις νυφούλες! Ζήτησε από την κομμώτρια να σου φτιάξει τον χαμηλό αυτό κότσο την ημέρα του γάμου σου και συνδύασε με μικρό πέπλο για να κλέψεις χωρίς κόπο τις εντυπώσεις!

Η κοτσίδα να είναι στο πλάι:
η κοτσίδα στο πλάι είναι ένα τρεντ που φέτος θα σε συγκλονίσει όχι μόνο γιατί είναι ένα εντυπωσιακό χτένισμα που είναι διαφορετικό και ξεφεύγει από τα καθιερωμένα αλλά κυρίως γιατί είναι σούπερ σέξι! Πιάσε τα μαλλάκια σου σε χαμηλή κοτσίδα από το ύψος του αυτιού και κάτω και φέρτην στο ένα πλάι για να δώσεις έξτρα τσαχπινιά στο χτένισμα σου!
Από την Ελένη Αναστασάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: