Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Ποιες τσάντες είναι στη μόδα;

Τα αξεσουάρ πάντα ολοκληρώνουν ένα σύνολο και είτε θα το αποθεώσουν, είτε θα το χαντακώσουν.
Ποιες είναι όμως οι τάσεις στις τσάντες που πρέπει να κρατάτε την άνοιξη;
Πάρτε μολύβι και χαρτί και σημειώστε:

1. Οι πλεκτές τσάντες
Όπως ακριβώς με τα παπούτσια, έτσι και στις τσάντες το πλεκτό είναι… must. Δίνει ένα ιδιαίτερο στυλ, αλλά θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικές με τι ρούχα θα τη συνδυάσετε.

2. Μεγάλα clutch bags
Μπορεί να έχουμε συνηθίσει τα μικρά clutch bags, όμως για φέτος την άνοιξη οι σχεδιαστές προτείνουν clutch bags σε μεγάλα μεγέθη. Μπορείτε να αγοράσετε μια τέτοια τσάντα σε ουδέτερα χρώματα για το γραφείο ή σε πολύ έντονα χρώματα για λιγότερο επίσημες εμφανίσεις.

3. Τα έντονα σχέδια
Συνήθως οι γυναίκες είναι πρακτικές και διαλέγουν τσάντες που μπορούν να τις κρατάνε με πολλά look. Όμως οι σχεδιαστές συμβουλεύουν φέτος την άνοιξη να είστε τολμηρές. Διαλέξτε λοιπόν τσάντες που δεν είναι συνηθισμένες, με έντονα και ενδιαφέροντα σχέδια.

4. Οι φάκελοι
Οι φάκελοι είναι πάντα μέσα στη μόδα και θα μείνουν και για τη φετινή άνοιξη και το καλοκαίρι. Θα τους βρείτε σε διάφορα μεγέθη και χρώματα για εμφανίσεις κλασικές και διαχρονικές.

5. Μικρά τσαντάκια για τον ώμο
Οι τσάντες που κρέμονται στον ώμο ήταν πάντα στη μόδα. Όμως για φέτος αν σας βολεύουν προτιμήστε τες σε μικρό μέγεθος που θα χωράνε μόνο τα απαραίτητα.

6. Μεγάλες τσάντες
Οι μεγάλες τσάντες είναι βολικές γιατί χωράνε μέσα τα πάντα. Για όσες από εσάς θέλετε να κουβαλάτε στην τσάντα σας από το lip gloss μέχρι το ταπεράκι για το φαγητό στο γραφείο, προτιμήστε αυτές τις τσάντες.

7. Τσάντες με αλυσίδες
Από τη στιγμή που η Chanel παρουσίασε πρώτη τις αλυσίδες στις τσάντες είναι πάντα στη μόδα. Το μυστικό είναι απλό. Τα χερούλια από αλυσίδες δίνουν μια αίσθηση πολυτέλειας, ακόμα κι αν σαν υλικό δεν είναι τόσο πολυτελές.
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: