Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Τα Pin Up της Benetton συνεχίζουν να προβάλλουν τις γυναικείες καμπύλες

Ακολουθώντας τη διεθνή επιτυχία του Pin Up, η Benetton, πρωτοπόρος στη βιομηχανία των πλεκτών παγκοσμίως, δημιούργησε μια συλλογή από ελαφριά βαμβακερά πλεκτά για την ανοιξιάτικη σεζόν.
Για άλλη μια φορά η τεχνολογία μεταφράζεται σε εύκολη και άνετη κατασκευή για τις fans του Pin Up προκαλώντας....

 αίσθηση για μια ακόμη σεζόν.
Το στυλ είναι αβίαστα κομψό, κλασικό και ενισχύει τις φυσικές καμπύλες της γυναίκας.
Η Benetton επέλεξε σιλουέτες που θα ταιριάζουν σε κάθε ηλικία και σώμα προσθέτοντας μια όμορφη παλέτα χρωμάτων με διαφορετικά στυλ όπως μακρυμάνικα, με λαιμόκοψη αλλά και τη διαχρονική ζακέτα.
Οι απολαυστικές αποχρώσεις του λεμονιού, της μέντας και του λιλά σίγουρα θα φωτίσουν τη διάθεση όλων.
Η Benetton πρωτοστάτησε στη συζήτηση σχετικά με τα πλεκτά και την προβολή της γυναικείας καμπύλης και οι υπεύθυνοι της μόδας τόνισαν την ανάγκη απομάκρυνσης από το πρότυπο των υπερβολικά αδύνατων μοντέλων και την προβολή της γυναικείας καμπύλης.
Σύμμαχοι σε αυτόν τον αγώνα είναι διάσημα μοντέλα όπως η Crystal Renn και η Laura Stone οι οποίες συμμετέχουν όλο και πιο συχνά σε επιδείξεις και editorials μόδας.
Αυτή η μετατόπιση της συζήτησης έχει κάνει τις γυναίκες να ενδιαφέρονται περισσότερο για τις φυσικές τους καμπύλες και τα Pin Up πλεκτά δεν θα μπορούσαν να έρθουν σε καλύτερη στιγμή.
Η ολοένα αυξανόμενη συζήτηση γύρω από τις γυναικείες καμπύλες θα προκαλέσει σταδιακά μεγαλύτερη ζήτηση για την προβολή τους στον κόσμο της μόδας.
Ανυπομονείτε για τα επόμενα βήματα της Benetton στο συγκεκριμένο θέμα;
www.myworld.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: