Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Τροφές για πλούσια και λαμπερά μαλλιά

Image and video hosting by TinyPic
H oμορφιά ακτινοβολεί από το εσωτερικό. Για να κρατήσετε την τρίχα σας όμορφη και λαμπερή πρέπει να τρώτε σωστά και να επιλέγετε ορισμένα τρόφιμα πλούσια σε ειδικές βιταμίνες και μέταλλα.
Μάθετε τι πρέπει να τρώτε για να έχετε πλούσια και λαμπερά μαλλιά.....

Καρότα
Τα καρότα είναι πλούσια σε βιταμίνη Α η οποία είναι απαραίτητη για ένα υγιές δέρμα της κεφαλής και, κατά συνέπεια, για υπέροχα γυαλιστερά μαλλιά.
Εκτός αυτού, τα καρότα μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της όραση σας.

Αυγά
Δεν έχει σημασία πώς προτιμάτε να τρώτε τα αυγά, είτε πρόκειται για ομελέτα ή τηγανητά, γιατί είναι η καλύτερη πηγή πρωτεΐνης που μπορείτε να βρείτε.
 Τα αυγά περιέχουν βιταμίνη Β12 και βιοτίνη που είναι εποικοδομητική για την ομορφιά και την υγεία των μαλλιών της κεφαλής.

Φυλλώδη λαχανικά
Πράσινα φυλλώδη λαχανικά όπως το σπανάκι,μαρούλι, χόρτα ή λαχανίδες, ραδίκια και σέσκουλο προσφέρει στο σώμα μας μια κατάλληλη ποσότητα σιδήρου που βοηθά στη δημιουργία μιάς γυαλιστερής και υγιής εμφάνισης των μαλλιών.

Ξηροί καρποί και σπόροι
Συμπεριλάβετε ξηρούς καρπούς και σπόρους στο πρόγραμμα διατροφής σας για την περιποίηση των μαλλιών , όπως για παράδειγμα κάσιους, αμύγδαλα ή καρύδια που είναι πλούσια σε ψευδάργυρο, καθώς και ωμέγα-3 λιπαρά οξέα που είναι απαραίτητα για να φροντίσουν τα μαλλιά.
Εκτός αυτού, γαλακτοκομικά με χαμηλά λιπαρά, πουλερικά, όσπρια και οι φακές είναι άλλες τροφές που αναγκαστικά θα πρέπει να περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα υγιεινής διατροφής σας για υπέροχα μαλλιά.
www.e-selida.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: