Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2012

Γαλλικό μανικιούρ & ροζ βερνίκι

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τίποτα δεν είναι πιο κλασάτο από το αυθεντικό γαλλικό μανικιούρ. Όσα χρόνια και να περάσουν, όσα στρας ή ζωγραφιές και αν έρθουν στη μόδα, το γαλλικό μανικιούρ ήταν και θα παραμείνει συνώνυμο του άψογου στιλ.
Για να δείξουν τα χέρια σας πιο λεπτοκαμωμένα, κάντε ένα γαλλικό μανικιούρ με....

λεπτή άσπρη γραμμή, που είναι πιο διακριτικό και πιο ταιριαστό στις καθημερινές σας δραστηριότητες.
Για το «γέμισμα» του νυχιού προτιμήστε ένα ροζ βερνίκι, γιατί το τελείως διαφανές είναι υπερβολικά «ήσυχο» χρώμα, ενώ το σχεδόν λευκό δίνει πολύ κλασικό αποτέλεσμα.
Από την άλλη, αποφύγετε το μπεζ χρώμα γιατί κιτρινίζει.
Αντίθετα, το ελαφρώς ροζ βερνίκι κολακεύει περισσότερο τα δάχτυλα, ενώ ένα πιο έντονο ροζ θα σας απαλλάξει από το να τα περάσετε και δεύτερο χέρι.
Για να στεγνώσουν τα νύχια περάστε τα με στεγνωτικό, και για να αποκτήσει το μανικιούρ μεγαλύτερη διάρκεια κάντε ένα τρικ: περάστε τα ξανά με στεγνωτικό και απλώστε λίγο στεγνωτικό στις άκρες και στην κάτω επιφάνεια των νυχιών (που προεξέχει από το δάχτυλο), ώστε να μην ξεφτίσει το γαλλικό μανικιούρ.
Γιατί γαλλικό μανικιούρ και όχι κάτι άλλο;
• Το γαλλικό μανικιούρ είναι πιο χρονοβόρο αλλά κρατά περισσότερο. Επιπλέον, ταιριάζει με όλα τα στιλ, από τις φόρμες γυμναστικής και τα καθημερινά σας ρούχα, μέχρι τα βραδινά σας σύνολα.
• Αν οι άκρες ξεφτίσουν δε θα φαίνεται τόσο άσχημα όσο θα φαίνονταν αν τα νύχια ήταν κατακόκκινα ή μπορντό. Επιπλέον, μπορείτε να διορθώσετε το ξέφτισμα με μια πινελιά λευκού βερνικιού, χωρίς να χρειαστεί να ξεβάψετε όλο το νύχι.
• Για να διορθώσετε λάθη στο γαλλικό μανικιούρ χρησιμοποιήστε το ειδικό ξεβαφτικό στιλό ή μια λεπτή μπατονέτα βουτημένη σε ξεβαφτικό χωρίς ασετόν.
 femalecity.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: