Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Μαλλιά και νυφικό

Την ημέρα του γάμου θα θέλετε να δείχνετε πανέμορφες και λαμπερές.
Αφού το νυφικό που θα φοράτε θα είναι υπέροχο, δεν πρέπει να είναι υπέροχα και τα μαλλιά σας;
 Αυτά τα δύο μαζί, σε συνδυασμό και με το μακιγιάζ, θα σας κάνει να νιώθετε βασίλισσα του παραμυθιού.
Πως όμως θα διαλέξετε ποιο είναι το.....

χτένισμα που θα σας αναδείξει; Ξεκινήστε να ξεφυλλίζετε περιοδικά και να παίρνετε ιδέες για χτενίσματα. Όταν βλέπετε ένα χτένισμα που σας αρέσει, προσπαθήστε να φανταστείτε τον εαυτό σας με αυτό το χτένισμα. Ταυτόχρονα παρατηρείστε εάν η γυναίκα που απεικονίζεται ταιριάζει σε σημαντικό βαθμό στο σχήμα του προσώπου σας και στα χρώματά σας. Επίσης παρατηρήστε αν κάποια χαρακτηριστικά σας που θα έπρεπε να τονίζονται, με το συγκεκριμένο χτένισμα περνούν σε δεύτερη μοίρα ή και το αντίθετο. Δεν θέλετε το χτένισμά σας να τονίζει τις ατέλειές σας.

Άλλο ένα σημείο που πρέπει να λαμβάνετε υπόψη είναι το η υφή και η πυκνότητα των μαλλιών σας. Για παράδειγμα υπάρχουν χτενίσματα που απαιτούν πλούσιο σε όγκο μαλλί και μεγάλο μάκρος. Σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστεί να φορέσετε extensions. Υπάρχουν πολλά είδη extensions στο εμπόριο, διαφορετικά μήκη, χρώματα, πυκνότητα, είδος τρίχας. Ο κομμωτής σας θα σας πεί ποιο θα χρειαστεί να φορέσετε.
Το πιο σημαντικό βήμα είναι η επίσκεψη στον κομμωτή σας. Αφού θα έχετε πάρει κάποιες ιδέες ρωτήστε τον για την συμβουλή του. Θα σας πει την επαγγελματική του άποψη, στην οποία καλό θα ήταν να στηριχτείτε. Ο κομμωτής σας γνωρίζει το είδος των μαλλιών σας και μπορεί να σας πεί αν αυτό που βλέπετε στην φωτογραφία είναι εφικτό και σας ταιριάζει. Επιπλέον μπορεί να σας δώσει νέες ιδέες για χτενίσματα που δεν τα έχετε δεί και δεν τα έχετε σκεφτεί.
nyfikogovaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: