Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Αστρολογικές προβλέψεις 2012 για όλα τα ζώδια

Κριός 2012
Το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, αποπνέει μια αίσθηση τυχοδιωκτισμού και ενθουσιασμού, και κουβαλά μέσα του απεριόριστές πηγές ενέργειας.
Οι θαρραλέοι μας Κριοί που γεννήθηκαν μεταξύ 21 Μαρτίου και 19η Απρίλη είναι ασφυκτικά γεμάτοι από θαυμαστές ιδιότητες και το 2012 είναι το έτος που μια θετική και αναμενόμενη αλλαγή θα συμβεί.
Αγάπη και Σχέσεις:
Η Οικογενειακή ζωή βελτιώνεται το 2012, ιδιαίτερα κατά τα τελευταία δύο τρίμηνα. Οι Κριοί θα πρέπει να κοιτάξουν προς την οικογένειά τους για παρηγοριά και να απολαύσουν τη σύσφιγξη των δεσμών μεταξύ των συζύγων και των παιδιών τους, και στις δύο περιπτώσεις μπορούν να περιμένουν μόνο ευτυχία.
Οι Κριοί είναι πάντα ανοιχτοί σε νέες ιδέες, σκέψεις και προτάσεις, και ενώ αγαπούν την ελευθερία τους η μεγάλη προσαρμοστικότητα τους, τους επιτρέπει να πάρουν τις σωστές αποφάσεις και να πράξουν το καλύτερο σε οποιαδήποτε κατάσταση. Για τους ελεύθερους κριούς το ενδεχόμενο μιας τυχαίας συνάντησης ιδίως κατά τα μέσα του έτους, μπορεί εύκολα να γίνει μια ισχυρή φιλία που ίσως θα εξελιχθεί σε μια μεγάλη αγάπη.
Εργασία και Οικονομικά: Οι κριοί μας δεν πρέπει να διστάσουν να δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό τους και τη δημιουργικότητά τους αυτό το έτος και όσο αναφορά τα επαγγελματικά τους, το 2012 θα μπορούσε να επιφέρει ορισμένες σημαντικές βελτιώσεις, αν και δεν μπορεί να αποδώσει καρπούς μέχρι το δεύτερο τρίμηνο του έτους. Οι κριοί θα πρέπει να διευρύνουν τους ορίζοντές τους και να συνεργαστούν με ομοϊδεάτες τους.
Το ζώδιο του Κριού θα ευνοηθεί όσο αναφορά τα οικονομικά , επιτρέποντάς τους να ξοδεύουν τα χρήματά τους λίγο πιο συνετά από ότι έκαναν στο παρελθόν. Ωστόσο, η αρχή του έτους δεν είναι ευνοϊκή για δικαστικές διαμάχες , προαγωγές, και αλλαγές σε θέσεις εργασίας ή ακόμα και επενδύσεις, έτσι είναι μάλλον καλύτερο να περιμένουν μέχρι το τρίτο ή το τέταρτο τρίμηνο του έτους για τέτοιου είδος κινήσεις.
Υγεία: Οι περισσότεροι Κριοί θα έχουν ένα χρόνο γεμάτο με καλή υγεία το 2012, αλλά θα πρέπει να μεριμνήσουν για αυτό με συχνή άσκηση και σωστή διατροφή. Είναι σημαντικό για τους Κριούς να αφήσουν χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση και να παραμείνουν ισορροπημένοι και ήρεμοι, γιατί παρά τα υψηλά επίπεδα της ενέργειάς τους, τείνουν να αναλαμβάνουν περισσότερα από μπορούν να χειριστούν ξεχνώντας τις δικές τους ανάγκες.
Οι Κριοί θα απολαύσουν ένα χρόνο αλλαγών που είναι στην ζύμωση για τουλάχιστον τα τελευταία πέντε χρόνια ή περισσότερο, που φέρνει μαζί του την ανακούφιση από ενοχλήσεις απογοητεύσεις και άγχη.

 

Ταύρος 2012Οι συμπαθείς ταύροι που γεννήθηκαν μεταξύ 20 Απρίλη και 20 Μάη, είναι έξυπνοι, πρακτικοί, και ρεαλιστικοί, αλλά μπορούν επίσης να είναι αρκετά πεισματάρηδες και μεγάλη θέληση για επιτυχία.
Αγάπη και Σχέσεις:Χάρη στις αρνητικές επιρροές από το συνδυασμό του Άρη και του Κρόνου, το πρώτο εξάμηνο του 2012 μπορεί να αποδειχθεί μια αγχωτικό ένα στα θέματα της αγάπης και των προσωπικών σχέσεων. Μην επιτρέψετε στους άλλους να επηρεάσουν τις σχέσεις αυτές, είτε στο σπίτι ή την εργασία, και να διατηρήστε ένα επίπεδο στις κατά καιρούς διαφωνίες ή διαφορές απόψεων.
Βρείτε το χρόνο να συναναστρέφεστε με την οικογένεια και τους φίλους σας κάνοντας διάλειμμα από το στρες και την ένταση. Οι ταύροι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να κάνουν νέους φίλους και το 2012 δεν θα είναι διαφορετικό, ειδικά το τέλος του έτους.
Εργασία και Οικονομικά:Θα πρέπει να περιμένετε σκαμπανεβάσματα στον χώρο της εργασίας σας και τα οικονομικά σας κατά το 2012. Το πρώτο τρίμηνο του έτους δεν είναι ακριβώς η καλύτερη στιγμή για προαγωγές ή ξεκίνημα νέων επιχειρήσεων. Θα πρέπει να αποφύγετε οποιεσδήποτε εσπευσμένες επενδύσεις ή ξαφνικές κινήσεις σταδιοδρομίας ενώ εστιάζοντας στην θέληση σας και αποφασιστικότητα να επιμείνετε για το καλύτερο.Ανεξάρτητα από τον χώρο εργασίας σας , οι ταύροι θα πρέπει να περιμένουν τα τελευταία δύο τρίμηνα για να πετύχουν περισσότερο ενθαρρυντικές προοπτικές και καταστάσεις. Και για όσους ασχολούνται με την έρευνα ή την εκπαίδευση μια καλή ευκαιρία μπορεί να προκύψει νωρίς μέσα στην χρονιά.
Υγεία: Οι ταύροι μας θα πρέπει προσέχουν για τυχών προβλήματα υγείας κατά τη διάρκεια του τελευταίου τριμήνου του έτους, καθώς και ίσως για κάποιο μικρό ατύχημα κατά το τρίτο τρίμηνο.
Αν και συνήθως γενικά υγιείς και θα πρέπει να προσέξουν το στομάχι τους ή και τους πνεύμονες προς το τέλος του έτους. Ακούστε το σώμα σας κάνοντας άσκηση και σωστή διατροφή.

 

Δίδυμοι 2012
Οι Δίδυμοι είναι καινοτόμα και δημιουργικά άτομα που έχουν γεννηθεί μεταξύ 21 Μαΐου και 21 Ιουνίου διαθέτουν ένα ιδιαίτερα πνευματικό μυαλό μαζί με μια ευχάριστη συμπεριφορά και μια έμφυτη γοητεία που τους καθιστά δημοφιλής.
Οι Δίδυμοι πρέπει να προσβλέπουν σε ένα έτος επιτυχίας το 2012 και με μια σπάνια ευκαιρία να ανακτηθούν μερικές από τις απώλειες του παρελθόντος, οικονομικές ή άλλες που προέκυψαν κατά το προηγούμενο έτος.
Αγάπη και Σχέσεις: Οι Δίδυμοι είναι γνωστοί για τις ακραία αξιοπιστία τους και την ικανότητά τους να φέρουν βγάζουν το καλύτερο από τους άλλους, γεγονός που καθιστά μάλλον εύκολο για αυτούς να δημιουργήσουν και να διατηρήσουν σχέσεις. Ωστόσο αυτή την χρονιά , τα δίδυμακια θα θέλουν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους όσο αναφορά την ζήλια τους και τις υποψίες τους αν θέλουν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν την αρμονικές προσωπικές σχέσεις.
Εργασία και Οικονομικά: Η αρχή του έτους μπορεί να επιφέρει κάποια σύγκρουση στο χώρο εργασίας και κάποια προβλήματα όσο αναφορά τα έσοδα κατά το πρώτο τρίμηνο. Δεν θα πρέπει να περιμένουν αύξηση μισθών ή προαγωγή τώρα, θα πρέπει να συγκεντρώσουν την ενέργειά σας προς άλλες δημιουργικές προσπάθειες που μπορεί να αποδειχθούν μάλλον προσοδοφόρες.Από το Μάρτιο μέχρι το τέλος Ιουνίου θα μπορέσουν ίσως να δουν βελτίωση στην σταδιοδρομία τους με τους στόχους να αποδίδουν καρπούς και το εισόδημα και η παραγωγικότητα τους να βρίσκονται σε άνοδο. Χάρη στην ευνοϊκές πλανητικές θέσης, μπορούν να αναμένουν ένα κερδοφόρο έτος, εφόσον έχουν υπομονή κάτι που στερούνται συχνά παρά τις καλύτερες προθέσεις τους.
Υγεία: Οι δίδυμοι μας θα έχουν σχετικά υγιή χρονιά το 2012. Παρά το γεγονός o Άρης είναι ανάδρομος, οι Δίδυμοι θα πρέπει να είναι σε επιφυλακή για πιθανά προβλήματα υγείας που αφορούν είτε την πέψη ή το νευρικό σύστημα.Αυτό ισχύει ιδιαίτερα κατά τους πρώτους δύο έως τρεις μήνες τους έτους και πάλι κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου, λόγω του Άρη μαζί με κάποια βοήθεια από την Αφροδίτη που θα είναι επίσης ανάδρομη.

 

Καρκίνος 2012
Οι Καρκίνοι είναι γνωστοί για την αγάπη, τη φροντίδα και την αφοσίωση στους αγαπημένους τους. Κατέχουν με μια ενθουσιώδη δυναμική που φαίνεται να τους περιβάλλει, παρά τον κλειστό τους χαρακτήρα. Γεννημένοι μεταξύ 22 Ιουνίου και 22 Ιουλίου, μπορεί να είναι αρκετά συναισθηματικοί κατά καιρούς, γεμάτοι νοσταλγία και επιτρέπουν στην ευαισθησία σε ορισμένες περιπτώσεις να τους παρασύρει.
Η δημιουργικότητα τους θα είναι στο μάξιμουμ κατά το πρώτο εξάμηνο του 2012 και οι ίδιοι να είναι ακόμη πιο καινοτόμοι και ενεργητικοί από ότι συνήθως. Ωστόσο, λόγω της συνδυασμένης και συνεχή επίδρασης της Αφροδίτης και του Άρη,θα πρέπει να είναι να είναι προσεκτικοί ώστε να μην επιτρέψουν αυτή την ενέργεια να μετατραπεί σε υπερδραστηριότητα, η οποία αναπόφευκτα οδηγεί σε αρνητικές συνέπειες.
Αγάπη και Σχέσεις: Οι Καρκίνοι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να κάνουν φίλους, και να είναι αφιερωμένοι σε εκείνους που κατέχουν μέρος κοντινό στις καρδιές τους. Δεν έχουν όμως ανοσία στα οικογενειακά προβλήματα μερικές φορές και θα πρέπει να είναι προσεκτικοί από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούνιο. Ωστόσο, οποιαδήποτε προβλήματα θα ξεπεραστούν μετά τον Οκτώβριο και η αρμονία θα αποκατασταθεί.Οι αδέσμευτοι καρκίνοι θα μάλλον πιθανότητα για μία όμορφη γνωριμία κατά τα μέσα του έτους, και μεγάλη πιθανότητα να βρουν την αδελφή ψυχή τους. Η γνωριμία αυτή μπορεί να καταλήξει σε γάμο στο όχι μακρινό μέλλον.
Εργασία και Οικονομικα: Το πρώτο τρίμηνο του 2012 θα κυλήσει ήρεμα. Οι καρκίνοι μας θα πρέπει να προσέξουν και να αποφύγουν τυχόν συγκρούσεις με ανωτέρους μετά τα μέσα του έτους και να βασιστούν στις εσωτερικές δυνάμεις και την αποφασιστικότητά τους για να ξεπεράσουν τα εμπόδια στο μέτωπο εργασίας κατά τα τέλη του 2012 .Θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τα μέσα του έτους, ή αργότερα για να κάνουν οποιοδήποτε είδος επένδυσης και να είναι προσεχτικοί στις επιπολαιότητες τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο.
Υγεία: Στα θέματα της υγείας και της σωματικής ευεξίας, οι καρκίνοι θα απολαύσουν ένα σχετικά αδιατάρακτο 2012. Με εξαίρεση κάποιες μικρές ενοχλήσεις σχετικές με την πέψη ή παρόμοια προβλήματα στο στομάχι που μπορεί να συμβούν από τα τέλη Ιουλίου μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου, ο καρκίνος δεν θα πρέπει να ανησυχεί σε ότι αφορά την καλή υγεία του.

 

Λέων 2012
Οι λέοντες είναι τα απίστευτα δυναμικά άτομα που γεννήθηκαν μεταξύ της 23 Ιουλίου και της 22 Αυγούστου και εκπροσωπούνται στο ζωδιακό κύκλο από το μεγαλοπρεπές λιοντάρι, είναι συνήθως ελκυστικοί, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, και έχουν μια σειρά άλλων θετικών χαρακτηριστικών. Είναι πολύ δημιουργικά άτομα και συχνά έχουν επιβλητική παρουσία που σε συνδυασμό με την φιλοδοξία και τον ανοιχτό χαρακτήρα τους, συνήθως έχει ως αποτέλεσμα να κερδίσουν τον θαυμασμό πολλών.
Το 2012 τους φέρνει μερικές ελπιδοφόρες ειδήσεις αλλά και μερικά εμπόδια στον δρόμο τους. Όμως, τα ισχυρά λιοντάρια θα είναι έτοιμα και σε θέση μάχης ενάντια στις αντιξοότητες του τρέχοντος έτους χάρη στην γενναιότητα τους και τις τρομερές ικανότητες τους.
Αγάπη και σχέσεις: Προβλήματα που σχετίζονται με το γάμο ή τις προσωπικές σχέσεις θα είναι μέρος των προκλήσεων που ο Λέων θα πρέπει να αντιμετωπίσει το 2012. Μια γενική έλλειψη κατανόησης που είναι γνώρισμα των Λεόντων μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές δυσκολίες, και κυρίως προς το τέλος του έτους.
Ωστόσο, οι περισσότεροι Λέοντες θα είναι σε θέση να φέρουν την ευτυχία τις σχέσεις τους κοντά στο τέλος του έτους, Ο Δεκέμβριος θα φέρει ευκαιρίες για επίλυση των προβλημάτων, με την προϋπόθεση, βέβαια, ότι οι λέοντες θα αντιμετωπίσουν με την συνηθισμένη πειθαρχημένη προσέγγιση τους όλα τα προβλήματα. Με ηρεμία και ψυχραιμία στον χειρισμό ακόμη και των πιο λεπτών καταστάσεων τελικά θα έρθει η σταθερότητα και η αρμονία μέσα τους αλλά και στην σχέση τους.
Εργασία και Οικονομικά: Οι λέοντες έχουν την ικανότητα να πετυχαίνουν σε όλους τους στόχους και τις επιλογές στην επαγγελματική σταδιοδρομία τους και χειρίζονται σωστά τα οικονομικά τους και το 2012 τα πράγματα θα είναι τα ίδια. Οι σχέσεις με τους συμμαθητές και τους ανωτέρους είναι ευνοϊκές κατά την διάρκεια του 2012. Όσο για τους λέοντες με τη δική τους επιχείρηση, η αρχή του έτους μπορεί να είναι αρκετά καλή για τις δουλειές τους, ενώ για τους υπόλοιπους ίσως υπάρξουν μισθολογικές αυξήσεις και προαγωγές κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του 2012.
Υγεία:  Κάποιες μικρές ασθένειες μπορεί να ταλαιπωρήσουν τους λέοντες σε οποιαδήποτε στιγμή μέσα στο 2012, αλλά δεν θα υπάρξει λόγος για ανησυχία για τους περισσότερους τουλάχιστον. Θα πρέπει να είναι προσεχτικοί για ασθένειες που σχετίζονται με την πέψη ή το κυκλοφορικό, μαζί με πιθανά προβλήματα υπερκόπωσης.
Θα πρέπει να κάνουν μια συνειδητή προσπάθεια για κατεβάσουν τους ρυθμούς σας και να θυμηθούν ότι η φροντίδα του νου και το σώματος μας είναι το θεμέλιο για μια μακρά και ευτυχισμένη ζωή.

 

Παρθένος 2012 
Οι ιδιαίτερα ευφυείς Παρθένοι που γεννήθηκαν μεταξύ τις 23ης Αυγούστου και 22 Σεπτεμβρίου είναι ισχυροί και πάντα απαιτητικοί , πολυμαθείς και εκλεπτυσμένοι και είναι ευγενείς χαρακτήρες, με ακλόνητες αξίες και μια δημιουργική και ευρηματική προσωπικότητα.
Αγάπη και σχέσεις: Οι Παρθένοι θα πρέπει να θυμούνται να μην είναι υπερβολικά καχύποπτοι με τους άλλους το 2012. Θα πρέπει να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά για ενδείξεις ζήλιας στο σπίτι που μπορεί να έχει σχέση με την εργασία ή με χρήματα. Θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και να βεβαιωθούν ότι σε κάθε πρόβλημα που προκύπτει θα πρέπει να δώσουν γρήγορη λύση.
Εργασία και Οικονομικά:  Οι Παρθένοι θα πρέπει να προετοιμαστούν για αλλαγές στο μέτωπο της εργασίας, οι οποίες όμως μπορεί να αυξήσουν την πίεση στο χώρο της εργασίας τους . Οι πιθανότητες της προόδου στο χώρο εργασίας είναι ελάχιστες κατά το πρώτο εξάμηνο . Οι Παρθένοι μας θα πρέπει να βασίζονται στην σοφία τους και να αποφύγουν τη λήψη βιαστικών αποφάσεων, χωρίς να σκεφτούν πρώτα όλες τις πιθανές εκβάσεις των σχεδίων και των κινήσεων τους.
Νοέμβριος και Δεκέμβριος είναι ίσως οι καλύτεροι μήνες για τα οικονομικά τους σχέδια , και για περισσότερα έσοδα.
Υγεία:  Οι περισσότεροι Παρθένοι θα απολαύσουν μια ήσυχη χρονιά με σχετικά καλή υγεία, ιδιαίτερα μέχρι τον Μάιο ή τον Ιούνιο. Μετά τον Ιούλιο ίσως έρθει η ώρα για κάποια πιθανά προβλήματα που σχετίζονται με το κυκλοφορικό ή με θέματα ψυχικής υγείας.
Θα πρέπει να κάνουν προσπάθειες για να κρατήσουν το άγχος μακριά και ίσως κάποια γυναικολογικά προβλήματα να εμφανιστούν κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους, ενώ θα πρέπει να έχουν κατά νου ότι η ψυχική χαλάρωση είναι εξίσου σημαντική με την ξεκούραση του σώματος.

 

Ζυγός 2012
Ευφυείς, ευγενείς και διαθέτοντας μια λεπτή αίσθηση ανωτερότητας, γοητευτικοί και χαλαροί οι ζυγοί που έχουν γεννηθεί μεταξύ τις 23 Σεπτεμβρίου και 23ης Οκτωβρίου φημίζονται για τη μεγάλη αίσθηση της ευγένειας και την ικανότητα να τα καταφέρνουν ακόμη και στις πιο χαοτικές καταστάσεις.
Από όλα τα ζώδια το 2012 οι Ζυγοί φαίνεται ότι θα έχουν την καλλίτερη χρόνια με καλή τύχη και γεμάτες στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.
Αγάπη και σχέσεις:  Χάρη σε μια συνεχώς αυξανόμενη έλλειψη επικοινωνίας στον προσωπικό τους χώρο, το πρώτο τρίμηνο του 2012 μπορεί να μην είναι το πιο ευχάριστο για τους Ζυγούς. Για να αποφευχθεί κάθε αποτυχία ή ψυχρότητα σε σχέσεις συζυγικές ή άλλες ο Ζυγός πρέπει να αξιοποιήσει τη έμφυτη του αίσθηση της σοφίας για την επίτευξη της αρμονίας σε αυτές τις σχέσεις. Οι ικανότητα τους να βλέπουν και τις δύο πλευρές τους νομίσματος θα τους επιτρέψουν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες είτε σε προσωπικό ή σε κοινωνικό επίπεδο.
Εργασία και Οικονομικά: Η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση που οι ζυγοί δείχνουν σε οτιδήποτε κάνουν είναι αλάνθαστες και είναι δύσκολο κανείς να τους ανταγωνιστεί. Τόσο οι φίλοι όσο και οι συνεργάτες θα συνεχίσουν να εκτιμούν τις μεγάλες προσπάθειες των ζυγών και το 2012 , όπως και στο παρελθόν. Παρά το μεγάλο θαυμασμό που μπορεί να αποσπάσουν όμως μπορεί να υπάρχουν κάποιες απογοητεύσεις ή αποτυχίες στο μέτωπο της εργασίας.
Θα πρέπει να μειώσουν τις δαπάνες καθόλη την διάρκεια του έτους και να αποταμιεύσουν για μια βροχερή ημέρα, αν και μια αύξηση στο μισθό τους ή κάποια επαγγελματική εξέλιξη είναι ένα πιθανό ενδεχόμενο για τους ζυγούς το 2012. Επίσης μία οικονομική επιτυχία ή κάτι παρόμοιο θα μπορούσε να έρθει στο διάβα των ζυγών κατά το τελευταίο τρίμηνο του 2012.
Υγεία: Ευνοϊκό για την υγεία των Ζυγών το 2012, εκτός από μια μικρή ίσως ασθένεια κατά τους τελευταίους μήνες του έτους που είναι πιθανό να φύγει όσο γρήγορα όσο εμφανίστηκε. Ας απολαύσουν οι ζυγοί μας όλα τα μικρά και ομόρφα πράγματα στη ζωή τους και να χαλαρώσουν και να θυμηθούν τι είναι πραγματικά το πιο σημαντικό για αυτούς.

 

Σκορπιός 2012
Οι πολύ πειστικοί σκορπιοί εκπροσωπούνται στο ζωδιακό κύκλο από το σύμβολο της μυστικότητας τον σκορπιό και είναι γεμάτοι πάθος με χαρακτήρα που μαγνητίζει, γεννήθηκαν από τις 24 Οκτωβρίου του και 21 Νοεμβρίου.
Οι σκορπιοί είναι πολύ καλοί σε ότι κάνουν και κατέχουν μια σειρά από αξιοθαύμαστες ιδιότητες με πρώτη ένα πάθος για τα πράγματα, που τους επιτρέπει να πετύχουν υψηλούς στόχους που οι άλλοι τους θεωρούν πολύ δύσκολους.
Το 2012 ίσως να φέρει μαζί του μερικές δραματικές αλλαγές για τους Σκορπιούς οι οποίοι θα πρέπει να συνεχίσουν να βασίζονται στην απεριόριστη ενέργεια τους για να προχωρήσουν.
Αγάπη και σχέσεις: Η ερωτική ζωή και οι προσωπικές σχέσεις για τους σκορπιούς μέσα στο 2012 για τον Σκορπιό οδηγούνται σε ευτυχείς καταλήξεις και ευχάριστα συμπεράσματα. Αυτό ισχύει σε σχέσεις μεταξύ συζύγων, παιδιών, και στενών συγγενών όπου θα δουν θαυμαστές αλλαγές προς το καλύτερο.
Φέτος οι σκορπιοί θα αντισταθούν στον πειρασμό και στην ζήλια και συνειδητοποιούν ότι τέτοια συναισθήματα είναι ενάντια στην ευτυχία και την επιτυχία μίας σχέσης.
Ας αποφύγουν την οικογενειακή διχόνοια που προκαλείται από την έλλειψη επικοινωνίας, παρανοήσεις, ή και τα δύο, ειδικά προς το τέλος του 2012. Διατηρώντας μια θετική στάση οι Σκορπιοί θα πρέπει να είναι ανοιχτοί και ειλικρινείς, όταν πρόκειται για τα συναισθήματα τους, ανά πάσα στιγμή.
Εργασία και Οικονομικά: Μερικές πολύ αναμενόμενες αλλαγές πολύ πιθανόν να έρθουν τον Ιανουάριο και το Φεβρουάριο στο χώρο εργασίας τους , για τούς σκορπιούς αυτές οι αλλαγές θα είναι κατά πάσα πιθανότητα θετικές κυρίως όσο αναφορά τα οικονομικά τους .
Οι Σκορπιοί συνεχίζουν με ενθουσιασμό το 2012 , ενώ αξιοποιούν την ανεξάντλητη ενέργεια τους προκειμένου να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους. Ειδικά για όσους εργάζονται σε εργαστήριο ή σε περιβάλλον σχετικό με την έρευνα και την επιστήμη το 2012 μπορεί να είναι μια μάλλον αξέχαστη χρονιά.
Σε θέματα επενδύσεων ή νέων επιχειρήσεων, το τελευταίο μέρος του έτους είναι η ιδανική στιγμή για θετικά αποτελέσματα και όπως πάντα ότι αγγίζουν οι Σκορπιοί φαίνεται να μετατρέπεται σε χρυσό.
Υγεία: Παρά το γεγονός ότι ο Σκορπιοί τείνουν να είναι επιρρεπείς σε προβλήματα υγείας, ιδιαίτερα με αυτά που σχετίζονται με το πεπτικό σύστημα, το πρώτο εξάμηνο του έτους θα πρέπει να είναι πολύ ομαλό από αυτή την άποψη. Ωστόσο προβλήματα μπορεί να εκδηλωθούν και πάλι μεταξύ Οκτωβρίου και Δεκεμβρίου για αυτό θα πρέπει να προσπαθήσουν στις αρχές του 2012 για να γίνουν όσο το δυνατόν υγιέστεροι για να προστατευτούν από πιθανά προβλήματα στο στομάχι.

 

Τοξότης 2012
Οι Τοξότες γεννήθηκαν μεταξύ 22 Νοεμβρίου και 21 Δεκεμβρίου και είναι γνωστοί για την αξιοπιστία και την ειλικρίνεια τους, κρατώντας το λόγο τους, ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες.
Κατά το 2012, οι πιο τυχεροί Τοξότες θα πρέπει να περιμένουν μια συναρπαστική στιγμή που θα μείνει αξέχαστη για αυτό το ενεργητικό και παθιασμένο ζώδιο της φωτιάς.
Αγάπη και σχέσεις: Οι γεμάτοι περιέργεια Τοξότες αρέσκονται να εξερευνούν και να πειραματίζονται με νέα πράγματα και ιδέες, και γνωρίζουν αρκετά καλά μια ευρεία ποικιλία από πολλά συναρπαστικά πράγματα. Οι σχέσεις με τα παιδιά τους θα ανθίσουν μέσα στο 2012, ιδίως σε κοινωνικά περιβάλλοντα.
Απογοητεύσεις ή φόβοι δεν φαίνεται να έχουν το ίδιο αποτέλεσμα στους αισιόδοξους Τοξότες που έχουν μια μεγάλη ικανότητα να βλεπουν τα πράγματα καλύτερα σε κάθε περίσταση.
Θα πρέπει βέβαια να είναι προσεκτικοί όταν πρόκειται για προβληματικές σχέσεις και να δείξουν σκληρή δουλειά και αφοσίωση για να διορθώσουν όποιο πρόβλημα έχει δημιουργηθεί στις σχέσεις τους, ρομαντικές ή φιλικές, οικογενειακές. Επίσης καλό είναι να ζητήσουν συμβουλές απο μεγαλύτερους και πιο έμπειρους , που μπορουν να προσφέρουν την σοφία τους.
Εργασία και Οικονομικά: Με μια ισχυρή αίσθηση της αξιοπιστίας, οι τοξότες έχουν θαυμασμό και σεβασμό στο χώρο εργασίας. Στο 2012 αυτή η εμπιστοσύνη και ο θαυμασμός τους δίνει την αναγνώριση και τους φέρνει επιτέλους στο προσκήνιο. Το πρώτο τρίμηνο του 2012 βλέπουν την μεγαλύτερη επιτυχία όσον αφορά την καριέρα τους και με το δεύτερο τρίμηνο στα οικονομικά τους, που αντανακλούν τις μέχρι τώρα προσπάθειες τους.
Ένα πιθανό νέο επιχειρηματικό εγχείρημα μπορεί να πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου για τους τοξότες που θα περάσουν το τελευταίο εξάμηνο του έτους εργαζόμενοι σκληρά για να διατήρήσουν όλα όσα επετεύχθηκαν νωρίτερα στο 2012. Για τους Τοξότες που ασχολούνται με τους υπολογιστές ή την τεχνολογία, η συνέχης προσπάθεια στην απόκτηση γνώσεων θα βοήθησει ιδιαίτερα στο μέλλον.
Υγεία: Σε γενικές γραμμές οι τοξότες έχουν συνήθως άριστη υγεία, αν και το 2012 πιθανά προβλήματα με το νευρικό σύστημα ή προβλήματα που σχετίζονται με το δέρμα μπορεί να εμφανιστούν κατά τη διάρκεια των πρώτων μηνών του έτους. Οι Τοξότες έχουν δώσει βάση στην καλύτερη φυσική τους κατάσταση θα είναι τελικά σε θέση να πετύχουν τον στόχο τους, με δύναμη θέληση και αφοσίωση για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

 

Αιγόκερως 2012
Οι ώριμοι και ευφυείς Αιγόκεροι, μπορούν να υπερηφανεύονται για την μεγάλη τους ψυχική σταθερότητα και πολλές άλλες θαυμαστές ιδιότητες τους. Οι Αιγόκεροι, τα αξιοθαύμαστα άτομα που έχουν γεννηθεί μεταξύ των 22 Δεκεμβρίου και 19 Ιανουαρίου, είναι πρακτικοί με προοδευτική σκέψη, και αυτοπεποίθηση.
Αυτό το φιλόδοξο ζώδιο της γης που κυβερνάται από τον πλανήτη Κρόνο θα αντιμετωπίσει αρκετές εκπλήξεις μέσα στο 2012, μαζί και την αναμενόμενη την επιτυχία που τους αξίζει.
Αγάπη και σχέσεις: Η ικανοποίηση και η αγάπη είναι άφθονη στο σπίτι των Αιγόκερων, χάρη στις πλανητικές θέσεις φέτος που επηρεάζουν θετικά τους Αιγόκερους. Οι Αιγόκεροι θα έχουν ηρεμία στο μεγαλύτερο μέρος του 2012 γιατί η ήδη ικανοποιητική κοινωνική ζωή τους παίρνει μια στροφή προς το καλύτερο. Οι συναναστροφές με την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους θα βγάλουν τον καλύτερο εαυτό στους Αιγόκερους.
Εργασία και Οικονομικά: Οι Αιγόκεροι είναι ικανοί και υπερέχουν σε ότι διαλέξουν να κάνουν στην επαγγελματική σταδιοδρομία τους , εργατικοί και απαιτητικοί θα δουν το 2012 ως εφαλτήριο για τη μελλοντική τους επιτυχία. Χρειάζεται προσοχή στα project που έμειναν ημιτελή στο 2011, ενώ βραχυπρόθεσμοι και μακροπρόθεσμοι στόχοι θα αποδώσουν καρπούς κατα την διάρκεια του 2012.
Χρειάζεται προσοχή για πιθανές ανατροπές στο χώρο εργασίας που προκαλούνται από τους ανωτέρους και τους μη συνεργάσιμους ή ζηλιάρηδες συναδέλφους.
Υγεία: Τους πρώτους εννέα μήνες το 2012 να αποδειχθεί ήρεμο για τους περισσότερους Αιγόκερους και χωρίς προβλήματα σε θέματα υγείας, αλλά το τελευταίο τρίμηνο θα μπορούσε να φέρει μαζί του μερικές μικρές ασθένειες που σχετίζονται με το στήθος ή το πεπτικό σύστημα.

 

Υδροχόος 2012
Οι Ευέλικτοι και ευπροσάρμοστοι Υδροχόοι θα έχουν απροσδόκητες αλλά ευχάριστες εκπλήξεις στο 2012 και την ευκαιρία να επιτύχουν ότι ήταν αδύνατον κατά το προηγούμενο έτος. Η Θετική ενέργεια είναι άφθονη και νέες ευκαιρίες παρουσιάζονται στο δεύτερο τρίμηνο του 2012 για εκείνους που γεννήθηκαν μεταξύ των 20 Ιανουαρίου και 18 Φεβρουαρίου.
Αγάπη και σχέσεις: Οι Υδροχόοι μέσα στο 2012 επικεντρώνονται στην οικογένεια και τους φίλους, στην ενίσχυση των υπαρχόντων σχέσεων και στη διαμόρφωση νέων κατά το τρίτο και το τέταρτο τρίμηνο. Μια προσωπική σχέση θα μπορούσε να αποδειχθεί λιγότερο ιδανική στο τέλος του έτους, έτσι θα χρησιμοποιούσουν μεγάλη διπλωματία και την διορατικότητα τους για να διευθετήσουν τα ενδεχόμενα προβλήματα.
Εργασία και Οικονομικά: Με την καριέρα τους στο μυαλό θα έχουν την ευκαιρία να επιδείξουν πολλά από τα ταλέντα τους αυτό το έτος, και με σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα, μια προαγωγή ή παρόμοια επιτυχία θα μπορούσε να είναι στο άμεσο ορίζοντα. Αλλά χρειάζεται προσοχή σε πιθανές τριβές στο χώρο εργασίας κατά το δεύτερο και το τρίτο τρίμηνο.
Σε θέματα οικονομικά θα μπορέσουν να δουν τα κέρδη των επιχειρήσεων ή την αύξηση του μισθού τους να αυξάνονται στις αρχές του έτους. Ωστόσο, το 2012 θα μπορούσε να επιφέρει αύξηση των εξόδων τους.
Υγεία: Σε ότι αφορά την υγεία, οι Υδροχόοι δεν θα αντιμετωπίσουν πολλά προβλήματα στο μεγαλύτερο μέρος του 2012, εκτός ίσως από το τελευταίο τρίμηνο. Στους τρεις τελευταίους μήνες του 2012, έχουν προβλήματα σχετικά με το στομάχι τους και καλό είναι να παρακολουθήσουν την υγεία τους μέχρι το τέλος του έτους. Επίσης, να βρουν χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση, για να μην αντιμετωπίσουν περισσότερα προβλήματα στο μέλλον.

 

Ιχθείς 2012
Δυναμικοί και ευφυείς οι Ιχθείς, το δωδέκατο και τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, θα πρέπει να προετοιμαστούν για μια ενδιαφέρουσα χρονιά με σκαμπανεβάσματα, μαζί με μερικές απροσδόκητες προκλήσεις. Χαρακτηρίζονται από προσαρμοστικότητα και είναι συμπαθείς με καλοσύνη, τρεις διαφορετικές ποιότητες που επιτρέπουν στους Ιχθείς ναι είναι πετυχημένοι στις προσπάθειές τους το 2012.
Οι Ιχθείς έχουν μια φυσική τάση να είναι νευρικοί ειδικά σε σχέσεις με τις ευθύνες τους ή όταν βγαίνουν έκτος προγράμματος. Όμως είναι ευκίνητοι σαν τα ψάρια και είναι γνωστοί για τη βαθιά σκέψη τους που θα τους επιτρέψει να επικρατήσουν ακόμη και σε περιόδους διαμάχης, απλά θα πρέπει να φροντίσουν να κρατήσουν τις αρνητικές σκέψεις μακριά.
Αγάπη και σχέσεις: Μια νέα αγάπη μπορεί να είναι στο άμεσο ορίζοντα για τους ελεύθερους Ιχθύες, ενώ όσοι βρίσκονται ήδη σε μια σχέση θα έχουν μια ανανεωμένη αίσθηση μέσα σε αυτή το 2012. Στο μέτωπο της οικογένειας, τα πράγματα θα είναι μάλλον ευχάριστα και φέτος.
Παρά το κατά τα άλλα αρμονικό 2012, το τρίτο τρίμηνο μπορεί να φέρει μια μικρή διαφωνία με τα μέλη του αντίθετου φύλου και θα χρειαστεί προσοχή σε θέματα αγάπης κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου και Νοεμβρίου.
Εργασία και Οικονομικά: Το 2012 φαίνεται να είναι μια χρονιά επιτυχίας και ικανοποίησης στο μέτωπο της σταδιοδρομίας για τους ιχθείς και θα δοθούν ευκαιρίες σε οτιδήποτε έχει σχέση με το εξωτερικό, ευκαιρίες για ταξίδια. Θα αντιμετωπίσουν πιο αποτελεσματικά τις προκλήσεις, αλλά θα πρέπει να αποφύγουν την έναρξη οποιασδήποτε νέας επιχείρησης ή συνεταιρισμού μέσα στο 2012 για την αποφυγή προβλημάτων αργότερα.
Υγεία: Παρά το γεγονός ότι το πρώτο εξάμηνο του έτους είναι καλό για θέματα υγείας και ευεξίας, οι Ιχθείς θα πρέπει να προσέξουν για μικρο-προβλήματα κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων τριμήνων του 2012. Κρυολογήματα , γρίπη, παθήσεις του στομάχου, πονοκεφάλους, πόνους στην πλάτη ή πόνο στις αρθρώσεις μπορεί κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου.
Προβλήματα υγείας μπορεί να έχουν οι αγαπημένοι τους αυτό το έτος, θα είναι σημαντικό να είναι σε αρμονία με τους συγγενείς και φίλους τους λοιπόν.
www.zwdia-2012.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: