Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Βάτραχοι και πρίγκιπες στην αστρολογία

Σε έναν αστρολογικό χάρτη ο 5ος οίκος περιγράφει το «ύφος» του έρωτα, ενώ ο 7ος αναφέρεται στις συζυγικές σχέσεις ή –έστω- στη σταθερότητα και τη διάρκεια που μπορεί να έχουν. Μάθετε τον ωροσκόπο του ατόμου που σας ενδιαφέρει και –σε συνδυασμό με τον 5ο και 7ο οίκο του- ανακαλύψτε, αν ο βάτραχός σας θα γίνει πρίγκιπας ή αν θα συμβεί το αντίστροφο.........

Με Ωροσκόπο Κριό
Έρωτας (5ος οίκος στο Λέοντα): Φλογερός από τη φύση του, αγαπά με τρόπο ενστικτώδη, γενναιόδωρο και ολοκληρωτικό, με ένα ασύλληπτο πάθος που ελαχιστοποιεί ή μηδενίζει τη λογική. Εν ολίγοις, η καρδιά του δεν ακολουθεί το μυαλό του.
…και γάμος (7ος οίκος στο Ζυγό): Έκπληξη! Όταν η σχέση γίνει μόνιμη, αποδεικνύεται σιγά σιγά πιο στοργικός, λιγότερο παρορμητικός και ζηλιάρης και, μολονότι ως ένα βαθμό παραμένει αδιάλλακτος, γίνεται πιο πρόθυμος να υποχωρήσει για να διατηρήσει την αρμονία. Είναι ξεκάθαρο: γι΄αυτόν ο γάμος και η συμβίωση είναι σοβαρό θέμα. Πολύ σοβαρό.

Με Ωροσκόπο Ταύρο
Έρωτας (5ος οίκος στην Παρθένο): Αν στη ζωή είναι επιφυλακτικός και καχύποπτος, στον έρωτα κινδυνεύει να γίνει ακόμη περισσότερο. Αρκετά απρόθυμος να αφεθεί στη σχέση, να αποκαλύψει τα συναισθήματά του, τείνει να μελετά και να δοκιμάζει το…άλλο μισό, για να καταλάβει αν το συναίσθημα είναι αληθινό.
…και γάμος (7ος οίκος στο Σκορπιό): Σίγουρος για την αξία και τη σταθερότητα της σχέσης σας –σε σημείο να ζητά τη γνώμη σας, όταν πρόκειται να πάρει αποφάσεις ζωής-, κάποια στιγμή θα νιώσει έτοιμος να σας δείξει μια πλευρά του χαρακτήρα του που δεν φανταζόσασταν ότι υπάρχει: την παθιασμένη, κτητική, θαρραλέα, συναισθηματική, κεφάτη και αμαρτωλή! Και τότε θα είναι στο χέρι σας-αν το θέλετε, φυσικά!

Με Ωροσκόπο Διδύμους
Έρωτας (5ος οίκος στο Ζυγό): Η ευστροφία και η εξυπνάδα τον χαρακτηρίζουν ακόμη και στην αγάπη, θέλει το ταίρι του να συμμερίζεται τις ιδέες, τα ενδιαφέροντα και τη λαχτάρα του για μια σταθερή σχέση, απαλλαγμένη από μπερδέματα, καχυποψία και ζήλιες. Η λίμπιντο και οι μεγάλες, ρομαντικές ιδέες μετρούν, αλλά μπορεί να περάσουν και σε δεύτερη μοίρα.
…και γάμος (7ος οίκος στον Τοξότη): Ακόμη και μετά το «μεγάλο βήμα», τείνει να υποχωρεί στην καθημερινότητα, χωρίς να του λείπει το πάθος, και μπορεί να γίνει πιστός και γενναιόδωρος. Επειδή δεν παραδίνεται στη ρουτίνα, στη μονοτονία και στην ένταση (ο κίνδυνος πάντα υπάρχει), δεν πρέπει να λείπουν από τη ζωή σας ως ζευγάρι τα ταξίδια, τα ερεθιστικά ενδιαφέροντα, οι στιγμές χαράς, ίσως και κάποιο διεγερτικό παιχνίδι.

Με Ωροσκόπο Καρκίνο
Έρωτας (5ος οίκος στο Σκορπιό): Αν και είναι λίγο ντροπαλός, όταν ερωτεύεται μπορεί να γίνει ο πιο παθιασμένος σύντροφος! Ξεχνάει τα όρια, τα εμπόδια, τα ωράρια, τις συστολές, τις κοινωνικές συμβάσεις και τους τραπεζικούς λογαριασμούς και είναι έτοιμος να χαθεί μαζί σας στο…παράλογο.
…και γάμος (7ος οίκος στον Αιγόκερω): Σε μια σταθερή σχέση, ο αγαπημένος σας τείνει σιγά σιγά να γίνεται πολύ πιο θετικός αλλά και ανυπόμονος απ΄όσο θα μπορούσατε να υποπτευθείτε. Κρίμα που οι αβρότητες και η υγιής τρέλα του κινδυνεύουν χάρη στην αυστηρότητα (ιδιαίτερα σε σχέση με τις δικές σας ανάγκες). Στατιστικά όμως είναι αδύνατο να σας αφήσει αυτός.

Με Ωροσκόπο Λέοντα
Έρωτας (5ος οίκος στον Τοξότη): Αν και κατά βάθος είναι συναισθηματικός, τον χαρακτηρίζουν η ζωντάνια, η θέρμη, η αμεσότητα, αλλά και μια δόση αφέλειας. Κι εφόσον γι΄αυτόν η αγάπη είναι η πιο όμορφη περιπέτεια της ζωής, προτού αποφασίσει σε ποιο λιμάνι θα αράξει, πειραματίζεται αρκετά, χωρίς να διστάζει να «δέσει» αλλού, αν νιώσει απογοήτευση.
…και γάμος (7ος οίκος στον Υδροχόο): Αν στο τέλος του ταξιδιού το επιλεγμένο λιμάνι είστε εσείς, να ξέρετε ότι δεν θα προβληματιστείτε ποτέ, με τον όρο να μην τον κάνετε να νιώσει ότι πνίγεται, ότι από εραστής έγινε φιλαράκι και ότι το σεξ δεν μετράει πολύ. Πάρτε το απόφαση, λοιπόν, αποδεχτείτε τις στιγμές της (αθώας) αδιαφορίας του και «γεμίστε» τη ζωή του.

Με Ωροσκόπο Παρθένο
Έρωτας (5ος οίκος στον Αιγόκερω): Το πρόβλημά του στην αγάπη δεν είναι τόσο στον αξιοσημείωτο ορθολογισμό του, όσο στα οχυρά που στήνει γύρω του. Η ψυχρότητά του κατά την πρώτη προσέγγιση είναι ανάλογη με τον ανομολόγητο φόβο του μήπως υποφέρει. Όταν όμως νιώσει σίγουρος, μπορεί να γίνει ο πιο υπεύθυνος, στοργικός και παθιασμένος σύντροφος. Δοκιμάστε!
…και γάμος (7ος οίκος στους Ιχθύς): Στη…δοκιμασία της συμβίωσης ή του γάμου, να που έρχεται στην επιφάνεια η ρομαντική του πλευρά, η εύθραυστη, η υπερ-ευαίσθητη, η δημιουργική, η ανυπόμονη και, μερικές φορές, απρόβλεπτη. Εν ολίγοις, δεν είναι ένας εύκολος και ήρεμος σύντροφος…Βέβαια, μπορεί να θεωρηθεί ιδανικός, αν σας αρέσουν οι περίπλοκες, οι συναισθηματικές και λίγο…ταλαίπωρες καταστάσεις.

Με Ωροσκόπο Ζυγό
Έρωτας (5ος οίκος στον Υδροχόο): Αξιαγάπητος, γοητευτικός, νάρκισσος και λιγάκι αδιάφορος, θεωρεί πως η αγάπη είναι συνώνυμο κυρίως της βαθιάς φιλίας, της πνευματικής επικοινωνίας αλλά και της συνενοχής και του σεβασμού στην ελευθερία του άλλου. Γενικά, είναι λίγο ζηλιάρης, αλλά και ρομαντικός, ενώ στο κρεβάτι συνήθως του αρέσει να πειραματίζεται.
…και γάμος (7ος οίκος στον Κριό): Μετά το γάμο, γενικώς τείνει να αποκαλύπτει ένα χαρακτήρα που δεν θα μπορούσατε καν να υποπτευθείτε: παθιασμένο, φλογερό, ενστικτώδη και μερικές φορές αλαζονικό και εριστικό. Οποιαδήποτε διαφωνία πρέπει να τη λάβετε σοβαρά υπόψη. Τι μπορεί να σας παρηγορήσει; Θα φέρει μεγάλη ζωντάνια στη σχέση σας!

Με Ωροσκόπο Σκορπιό
Έρωτας (5ος οίκος στους Ιχθύς): Μυστηριώδης, μαγνητικός και μεγάλος καρδιοκατακτητής, είναι ένας από αυτούς που θέλουν να πεθάνουν από αγάπη! Ο έρωτας είναι ταξίδι στη χώρα της φαντασίας. Σε όλα αυτά και σε σύγκρουση με όλα αυτά! Επίσης, το σεξ μπορεί να είναι εξαιρετικό, ανάλογα με την περίσταση ή τη διάθεση. Τίποτα δεν είναι σίγουρο ή προσχεδιασμένο.
…και γάμος (7ος οίκος στον Ταύρο): Οι πραγματικές εκπλήξεις έρχονται μετά, στη φάση που η σχέση εδραιώνεται, όταν έρχεται στην επιφάνεια η ανέκφραστη ανάγκη του για σιγουριά και σταθερότητα. Τότε αρχίζει σιγά σιγά να εμφανίζεται πιο προστατευτικός και πιστός, αλλά και πιο κτητικός, παραδοσιακός και λιγάκι…πεζός. Εξάλλου, δεν μπορείτε να τα έχετε όλα στη ζωή!

Με Ωροσκόπο Τοξότη
Έρωτας (5ος οίκος στον Κριό): Στην αγάπη δίνει ψυχή και σώμα, χωρίς να το σκεφτεί πολύ, ενθουσιώδης και πιστός, σα να πρόκειται για τον πρώτο εφηβικό έρωτα, αν και οι σχέσεις του είναι συνήθως…αστραπιαίες. Όμως, είτε είναι σύντομες είτε μακροχρόνιες, τις ζει με γενναιοδωρία, τιμιότητα και πάθος. Και κάτι τέτοιο δεν είναι λίγο στους καιρούς που ζούμε!
…και γάμος (7ος οίκος στους Διδύμους): Όταν η σχέση βασιστεί σε γερά θεμέλια, μπορεί να μην είναι τόσο στοργικός, αγαθός και ενθουσιώδης όσο πριν…Ίσως να νιώσετε ότι χάνονται ο αυθορμητισμό και η …πικάντικη ζήλια, ενώ εντείνονται οι λεκτικές αντιπαραθέσεις και η ανάγκη για περισσότερη ελευθερία κινήσεων. Μεγάλο προτέρημα, όμως, παραμένει η επικοινωνία.

Με Ωροσκόπο Αιγόκερω
Έρωτας (5ος οίκος στον Ταύρο): Μπορεί να φαίνεται ψυχρός και αυτάρκης, αλλά σε μια ιστορία αγάπης προσδοκά οικειότητα, σταθερότητα και απόλυτο ταίριασμα απόψεων στα μικρά και καθημερινά. Μπορεί να μη σας ρίξει με λουλούδια και ποιήματα, αλλά αν ερωτευτεί, μεταμορφώνεται σε έναν από τους πιο προστατευτικούς, πιστούς (και κτητικούς) συντρόφους.
…και γάμος (7ος οίκος στον Καρκίνο): Σε μια σταθερή σχέση χάνει λίγο το χιούμορ του και ζητά συνεχώς επιβεβαιώσεις για ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Ευτυχώς όμως γίνεται και πιο στοργικός και ευαίσθητος. Εν ολίγοις, σε αντίθεση με το πώς εμφανίζεται στο παιχνίδι της κατάκτησης, ανάμεσα στους δυο σας «βράχος» δεν είναι εκείνος, αλλά εσείς…Το υποπτευόσασταν.

Με Ωροσκόπο Υδροχόο
Έρωτας (5ος οίκος στους Διδύμους): Από τη φύση του ανεξάρτητος. Του αρέσει να φλερτάρει, ενώ δεν ερωτεύεται εύκολα. Κι αν αυτό συμβεί, αγαπά όποιον ξέρει να κατακτά πρώτα το μυαλό του και μετά την καρδιά του και προσπαθεί να δημιουργήσει από κοινού με το ταίρι του μια σχέση μακριά από τα συνηθισμένα. Και το σεξ; Γενικά, δεν είναι η κυρίαρχη σκέψη του.
…και γάμος (7ος οίκος στο Λέοντα): Στο παιχνίδι του «πριν και μετά» οι εκπλήξεις γενικώς δεν λείπουν. Το ταίρι σας τείνει να είναι πιο στοργικό, τρυφερό και παρόν στο τώρα-σημείο αναφοράς. Είναι λιγότερο πνευματικό και περισσότερο σεξουαλικό, αλλά και πιο συγκεντρωτικό, κτητικό και αυταρχικό, αποφασισμένο να επιβάλλει κανόνες και να απαιτεί την προσοχή σας.

Με Ωροσκόπο Ιχθύες
Έρωτας (5ος οίκος στον Καρκίνο): Όταν ερωτεύεται, είναι ένας από τους πιο στοργικούς και ρομαντικούς συντρόφους του κόσμου, αν και γενικώς έχει ανάγκη τη διαρκή επιβεβαίωση. Είναι όμως και ικανός όσο λίγοι στην αποκάλυψη συναισθημάτων αλλά και στην έκφραση του πάθους και των αναγκών του με άμεσο τρόπο, χωρίς άμυνες και στρατηγικές.
…και γάμος (7ος οίκος στην Παρθένο): Μόλις η σχέση σας μπει σε…σειρά, πιθανώς το ταίρι σας να πάψει να φαίνεται τόσο εύθραυστο και τρυφερό και να αρχίσει να δίνει μεγαλύτερη προσοχή σε «χειροπιαστά» πράγματα ή να γίνεται πιο επικριτικό κατά τις αντιπαραθέσεις. Στα καθημερινά θέματα, αποδεικνύεται τέλειος σύντροφος, ένας που μπορείτε να βασιστείτε πάνω του.
Της Γ. Αρσενίου (Astra & Όραμα)
 www.exypna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: