Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Ιδέες για χτενίσματα για το φθινόπωρο και τον χειμώνα 2011-2012

Ρομαντικοί κότσοι, σφιχτές αλογοουρές και κομψά σινιόν συνθέτουν τον κατάλογο με τα πιο μοντέρνα χτενίσματα που συλλέξαμε από τις πασαρέλες για το φθινόπωρο και τον χειμώνα 2011-2012. 
Ανεξάρτητα από το μήκος ή το χρώμα των μαλλιών σας μπορείτε να πειραματιστείτε και να δοκιμάσετε .......

σχεδόν όλα τα προτεινόμενα χτενίσματα.
http://trixa.gr/wp-content/uploads/2011/08/index.jpegΑρκετοί σχεδιαστές, ανάμεσά τους οι Chloé, Anna Sui, D&G, Moschino Cheap & Chic, Blumarine and Versace προτείνουν χαλαρά αφημένα μαλλιά με χωρίστρα στη μέση του κεφαλιού.
Το χτένισμα αυτό, εκτός από το ότι είναι κομψό, επιμηκύνει το πρόσωπο πράγμα που το κάνει να φαίνεται πιο λεπτό.
http://trixa.gr/wp-content/uploads/2011/08/rby-date-night-DebraMessing-de.jpgΕπίσης τα πιασίματα που κάνουν τα μαλλιά να δείχνουν λεία και λαμπερά είναι και πάλι εδώ.
Για να πετύχετε κάτι τέτοιο δεν έχετε παρά να πιάσετε τα μισά μαλλιά σας πάνω και τα υπόλοιπα να τα αφήσετε να πέφτουν χαλαρά.
Για πιο ροκ εμφάνιση αρκεί να κρεπάρετε μερικές τούφες στην κορυφή του κεφαλιού.
Αυτό άλλωστε προτείνει και ο οίκος Nina Ricci.
Ποιός θα διαφωνούσε με το γεγονός ότι οι αλογοουρές είναι κομψές, πρακτικές, θηλυκές και ευέλικτες;
Κατά τη γνώμη μου κανείς!
Και για το φθινόπωρο και για τον χειμώνα 2011-2012 οι αλογοουρές είναι εδώ!
Είναι το πιο εύκολο χτένισμα που μπορεί να γίνει είτε θέλουμε να πάμε στο γραφείο είτε να βγούμε το βράδυ.
Μας βοηθά να δείχνουμε κομψές και χαριτωμένες χωρίς να ξοδέψουμε πολύ χρόνο.
Ο οίκος Prada προτείνει χαλαρές αλογοουρές με το πιάσιμο κοντά στον αυχένα ενώ στους  Max Azria και  Gucci βλέπουμε αλογοουρές  ψηλά πιασμένες.
Για πιο σέξυ και σοφιστικέ στυλ δοκιμάστε να στριφογυρίσετε γύρω από το λαστιχάκι με το οποίο έχετε πιάσει την αλογοουρά μια τούφα από τα μαλλιά σας και να τη στερεώσετε είτε με ένα τσιμπιδάκι είτε απλώς να την περάσετε στο λαστιχάκι σας.
Ο κότσος είναι το απόλυτο trend για φέτος!
 Αν θέλετε να αναδείξετε την θηλυκότητά σας και να νίωσετε “ευγενής” τότε το στυλ αυτό είναι ιδανικό για εσάς.
Οι παραλλαγές  για ένα κότσο είναι πολλές : χαλαρά και ρομαντικά σινιόν ( Dolce & Gabbana ) , επιμελώς ατημέλητα πιασίματα, διακριτικά και κομψά, όλα είναι εδώ φέτος .
Μια καλή ιδέα για εσάς που έχετε βαρεθεί το κλασικό δέσιμο κότσου είναι αυτό που προτείνει  ο οίκος Chanel: φτίαξτε μια  χαλαρή αλογοουρά στο πλάι του κεφαλιού σας, στριφογυρίστε  τα μαλλιά σας και στερεώστε  τα πάνω από το αφτί σας σε ένα μικρό σινιόν  και είστε έτοιμες !
Ακόμα και το παλιό Holywood ενέπνευσε τα χτενίσματα φέτος.
 Έτσι ο οίκος Badgley Mischka  μας πηγαίνει πίσω στις δεκαετίες του ’40 και του ’50 όπου κυριαρχούσε μια πιο δραματική νότα.
Για να πετύχετε λοιπόν ένα χτένισμα με τον αέρα μιας άλλης εποχής, χωρίστε τα μαλλιά σας σε 2 μέρη, στριφογυρίστε το κάθε κομμάτι με φορά προς τον αυχένα και όταν τα 2 κομμάτια ενωθούν πιάστε τα σχηματίζοντας ένα μικρό σινιόν!
Επίσης οι οίκοι  Luca Luca και Carolina Herrera λανσάρουν κότσους.
Ο πρώτος εντυπωσιάζει με ένα σινιόν που πλαισιώνεται από τσιμπιδάκια ψηλά στο κεφάλι ενώ η  Carolina Herrera παρουσιάζει έναν κότσο  οριζόντιο  και μακρόστενο στην μια πλευρά του κεφαλιού.
Δεν θα πρέπει βέβαια να ξεχνάμε το πλέξιμο στα μαλλιά!
Η τάση αυτή κυριάρχησε το καλοκαίρι και την λατρέψαμε όλες και για αυτό συνεχίζει να βρίσκεται ψηλά στις προτάσεις της πασαρέλες.
Οι πλεκτές κοτσίδες είναι καταπληκτικά ευέλικτες και μπορούν να προσαρμοστούν σε όλες τις ώρες της μέρας.
Για μια έξυπνη και μοναδική εμφάνιση διασκεδάστε και πειραματιστείτε με τα μαλλιά σας.
Στους οίκους Lanvin or Cacharel βλέπουμε απλές πλεκτές κοτσίδες ενώ ο οίκος Kenzo πρότεινε 2 πλεκτές κοτσίδες που καταλήγουν στο πίσω μέρος του κεφαλιού μας  είτε χαλαρές είτε πιασμένες.
Επίσης μπορείτε να παίξετε και να χρησιμοποιήσετε ακόμα και  χρωματιστές κορδέλες που θα ενσωματώσετε στο πλέξιμο !
Όσο για εσάς που έχετε κοντά μαλλιά μην απογοητεύεστε!
Και το δικό σας κούρεμα παρουσιάστηκε στις πασαρέλες για τον ερχόμενο χειμώνα !
Τα κοντά μαλλιά δίνουν μια φρέσκια, θηλυκή, νεανική και σέξυ εικόνα.
Είναι ένα κομψό στυλ  που ενδείκνυται για γυναίκες με λίγο ελεύθερο χρόνο ή για εκείνες που απλώς δεν θέλουν να ξοδεύουν χρόνο για τα μαλλιά τους.
Οι οίκοι Balmain και Cacharel παρουσίασαν κοντά κουρέματα καλοχτενισμένα και φυσικά ενώ οι Anna Sui και Isabel Marant προτείνουν πιο ατημέλητα κοντά χτενίσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: