Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Χτενίσματα που κρύβουν όλες τις ατέλειες

Υπάρχουν κάποια απλά τρικ τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στο να καμουφλαριστεί μία μεγάλη μύτη ή τα πεταχτά αυτιά.Κυρίαρχο ρόλο στο να καλύψουμε τυχόν ατέλειες είναι τα μαλλιά και ο τρόπος που θα χτενιστούν.
Συμβουλές από τις οποίες δεν θα χάσετε:

1) Διπλοσάγονο
Μην ανησυχείτε δεν είστε η μόνη. Πολλές γυναίκες ταλαιπωρούνται από τη συγκεκριμένη ατέλεια. Αν ανήκετε λοιπόν σε αυτή την ομάδα, ξεχάστε τα ίσια μαλλιά τα οποία είναι ειδικά στο να αναδεικνύουν κάθε λεπτομέρεια του προσώπου, και πείτε ναι στα μαλλιά με κίνηση και αέρα.
Επίσης, ιδανικά θεωρούνται και τα μαλλιά με αφέλειες και μύτες, δημιουργώντας μια ψευδαίσθηση γωνιών.

2) Μεγάλη μύτη
Κάθε φορά που φτιάχνετε τα μαλλιά σας η μύτη σας προεξέχει; Αν, λοιπόν έχετε κάπως μεγάλη μυτούλα προτιμήστε τα μαλλιά με όγκο. Τα ντεγκραντέ κουρέματα δίνουν και οι μύτες δίνουν αέρα στα μαλλιά, αποπροσανατολίζοντας αυτόν που σας κοιτάει στο επίμαχο σημείο.

3) Μεγάλα και πεταχτά αυτιά
Αποφύγετε εντελώς τα κοντά κουρέματα και τις αλογοουρές. Προτιμήστε τα μαλλιά με όγκο και γενικότερα ότι καλύπτει το πρόβλημα.

4) Μεγάλο κούτελο
Αν το κούτελό σας είναι λίγο μεγαλύτερο από το συνηθισμένο δεν υπάρχει κανένας λόγος να στεναχωριέστε.
Μια πολύ εύκολη και μοδάτη λύση είναι οι αφέλειες. Μπορείτε να την κάνετε είτε στο κέντρο, είτε στο πλάι, είτε αραιές, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κρύψουν την ατέλεια και θα δείχνετε πιο trendy από ποτέ.
i-live news

Δεν υπάρχουν σχόλια: