Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Παστέλ αποχρώσεις και στα μαλλιά

Αν έχεις βαμμένα ξανθά ανοιχτά μαλλιά μπορείς να δουλέψεις πάνω σε αυτή τη βάση.
Αλλά οι ελληνίδες, των οποίων το ξανθό βγαίνει συνήθως χρυσό, θα χρειαστεί να κάνουν highlights πρώτα.
Πάνω σε αυτά τα highlights περνάμε χρώματα καθαρά όπως....

 μπλε, ροζ, γαλάζιο, λιλά και ο χρόνος παραμονής της βαφή είναι ελάχιστος σε σχέση με αυτό που αναγράφεται έτσι ώστε η απόχρωση να βγει παστέλ.

Ουσιαστικά, πρόκειται για έντονα χρώματα τα οποία δείχνουν εξασθενημένα! Όπως, όταν βάφουμε έντονα τα μαλλιά μας και μετά από πολλά λουσίματα ξεθωριάζουν.

Οι παστέλ τούφες μας αρέσουν πολύ! Μάλιστα, σε κάποια κομμωτήρια μπορείς να βρεις παστέλ exte είτε από φυσική είτε από ψεύτικη τρίχα. Έτσι, και υιοθετείς την τάση και δεν βάφεις τα μαλλιά σου αν φοβάσαι!

Το παστέλ χρώμα στις άκρες ή σε τούφες διατηρείται από δύο εβδομάδες μέχρι ένα μήνα. Βεβαίως, χρειάζεται εντατική φροντίδα και εξειδικευμένες μάσκες για βαμμένα μαλλιά.

Πριν δύο χρόνια ο οίκος Givenchy είχε χρησιμοποιήσει μοντέλα με παστέλ μαλλιά για τις καμπάνιες του. Επίσης, στα 80's έβλεπες πολλά παστέλ μαλλιά αλλά σε κουρέματα που δεν είναι προσαρμοσμένα στο σήμερα

Τώρα, αυτά τα παστέλ συνδυάζονται με πιο θηλυκά κουρέματα και αποκτούν περισσότερο ενδιαφέρον. Βεβαίως, όλη αυτή η τάση αντλεί την έμπνευσή της κατά το μεγαλύτερο μέρος από τους punk!

Δεν υπάρχουν σχόλια: