Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Ασύμμετρα κουρέματα

Η επιτυχής ασύμμετρη κουπ μπορεί να είναι μια πραγματική σωτηρία σε δύο φαινομενικά αντίθετες περιπτώσεις: αν τα μαλλιά σας είναι πολύ λεπτά και «επίπεδα», ή το αντίστροφο - είναι πολύ πυκνά και πυκνά.
Το ασύμμετρο καρέ: είναι για εσένα που δε φοβάσαι να
δηλώσεις με το κούρεμα σου: "κοίταξε με!".
Το ασύμμετρο είναι ένα κούρεμα παιχνιδιάρικο που δεν απαιτεί από εσένα πολύ προσπάθεια οπότε είναι οτι πρέπει αν θέλεις ένα εύκολο και βολικό κούρεμα!
Tα ασύμμετρα χτενίσματα έχουν γίνει ιδιαίτερα δημοφιλή τον τελευταίο καιρό. Όλο και περισσότερα νεαρά άτομα θέλοντας να δηλώσουν την διαφορετικότητά τους και να τραβήξουν την προσοχή επιλέγουν ασύμμετρα μοντέρνα κουρέματα σύμφωνα με την δική τους αισθητική και ιδιοσυγκρασία Τι είναι όμως ένα ασύμμετρο χτένισμα;
Ασύμμετρο χτένισμα είναι απλά ένα στυλ που δεν είναι το ίδιο και στις δύο πλευρές.
Πίσω στην δεκαετία του ‘80 μερικές διάσημες όπως η Cyndi Lauper έκαναν κάποια πολύ εκκεντρικά χτενίσματα ιδίως για την εποχή εκείνη.
Τα μαλλιά της ξυρίστηκαν αφήνοντας σχεδόν να φαίνεται γυμνή η μία πλευρά του κεφαλιού της ενώ στην άλλη πλευρά τα άφησε πιο μακριά και φιλαριστά.
Στη κορυφή ήταν μύτες και σταδιακά μάκραιναν για να συνδυάσουν τις δύο διαφορετικές πλευρές. Σήμερα τα ασύμμετρα χτενίσματα περιλαμβάνουν πλήθος επιλογών και δεν θεωρούνται πλέον τόσο εκκεντρικά.

Ασυμμετρίες μπορούν να δημιουργηθούν σε μακριά αλλά και σε κοντά μαλλιά, στο μήκος των μαλλιών ή και στο σχήμα του κουρέματος μεταξύ των δύο πλαϊνών πλευρών, στα μπροστινά μαλλιά με τα πίσω αλλά και απλά και μόνο στην φράντζα.
Για πιο εκκεντρικό αποτέλεσμα πολλές κοπέλες συνδυάζουν τις ασυμμετρίες και με ζωηρές διχρωμίες.

Οι επιλογές περιορίζονται πραγματικά από την φαντασία του καθενός.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: