Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Μακιγιάζ Χειμώνας 2012-2013

Nude
Το nude look με τα "γυμνά ή διάφανα" χρώματα όπως τα αποκαλούν οι διάσημοι makeup artists, παραμένει και αυτή τη σεζόν μια δημοφιλής τάση.  Τονίζουν μάλιστα ότι το κλειδί για να μη δείχνει άτονο το συγκεκριμένο μακιγιάζ είναι να χρησιμοποιείς στα μάτια διάφανα μεν, αλλά σκούρα χρώματα δε. Τίποτα σε αυτό το look δεν πρέπει να είναι βαρύ:
Διάφανα makeup που τονίζουν το χρώμα του δέρματος, Διάφανα κραγιόν και ρουζ που τονίζουν απλά τη φρεσκάδα του προσώπου ή τελείως άχρωμα και διάφανα lip gloss για γυαλάδα.

Έμφαση στα φρύδια
Δίνοντας έμφαση στα μάτια και ένα παχύ, νέο σχήμα στα φρύδια με διάφορους τρόπους, δίνει ένα τελείως διαφορετικό look, ενώ το υπόλοιπο πρόσωπο παραμένει ουδέτερο. Αυτό το μακιγιάζ για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2012-2013 θα παίξει σε πολλές πασαρέλες.
Smokey eye or Pandas eye.
Εντυπωσίασε πολύ στις πασαρέλες από την προηγούμενη σεζόν και παραμένει σταθερή αξία. Η διαφορά είναι ότι τώρα το smokey γίνεται πιο μεταλλικό και γυαλιστερό.
Μάτια στα χρώματα του παγονιού. 
Όταν τα γυναικεία μάτια μετατρέπονται σε φτερά παγονιού ή λάμψη είναι εκθαμβωτική. Τα χρώματα μπλε, πράσινο, μοβ του παγονιού, συνδυασμένα μεταξύ τους ή με άλλα χρώματα, κυριαρχούν σε πολλές πασαρέλες και κερδίζουν τις εντυπώσεις, μετατρέποντας τα μάτια σε πίνακα ζωγραφικής για τους makeup artists που αγαπούν τα χρώματα!
Xρώματα ματ, μεταλλικά ή glossy
Χρώματα που φέτος θα φορεθούν πολύ είναι το βαθύ πορτοκαλί και το κόκκινο-μοβ. Χρώματα φωτεινά και αγαπημένα πολλών σχεδιαστών που έρχονται να χαρίσουν βάθος και ένταση στο μακιγιάζ ματιών.
Vampy lipstick - βαμπίρ στυλ σε κραγιόν
Απαλές σκιές στα μάτια με πολύ έντονη μάσκαρα ή eyeliner και πολύ σκούρα κραγιόν είναι επίσης μία τάση με ενδιαφέρον αφού το vampire style επανέρχεται ανανεωμένο και μπορεί να συνοδεύσει ακόμα και τις πιο σικ εμφανίσεις. Χρώματα κραγιόν σε του βαθύ κόκκινο, καφέ-κόκκινο, κόκκινο-μοβ, σκούρο μοβ και βατόμουρο είναι απαραίτητα για ένα τέτοιο στυλ.
Έντονο μακιγιάζ
Πολλές εταιρίες καλλυντικών προϊόντων έχουν υιοθετήσει έντονα μακιγιάζ σε μάτια και χείλη. Αν και εντυπωσιακό για φωτογραφίσεις, ένα τέτοιου είδους μακιγιάζ δύσκολα κολακεύει γυναικεία πρόσωπα οπότε ακόμα παραμένει χαμηλά στις προτιμήσεις των γυναικών.
woman-meetingpoint

Δεν υπάρχουν σχόλια: