Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

http://www.koproskyla.com/tv/viewchannel?channelcatid=9&channelid=68

Σε καιρό κρίσης, με τα λεφτά να φτάσουν ίσα-ίσα για τις βασικές μας ανάγκες το να αγοράζεις καινούργια ρούχα φαίνεται περιττό έξοδο.
Διαβάστε πέντε tips που κάνουν οι διάσημοι για να δείχνουν στυλάτοι ακόμα και με λίγα ευρώ.

Τζιν και blazer
Η Eva Longoria παραδίδει μαθήματα...

γρήγορου στυλ καθώς συνδυάζει στενό τζιν παντελόνι με blazer. Στυλ που μπορεί να φορεθεί στο γραφείο, στη βόλτα μέχρι και αργά το απόγευμα με ένα πιο βραδινό παπούτσι. Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε αξεσουάρ για να δώσετε περισσότερη λάμψη στο look σας.

Αξεσουάρ Neon
Μη λέτε όχι στα φλούο-neon χρώματα. Η Nicole Richie σε πρόσφατη εμφάνισή της επέλεξε ένα total black look και "έσπασε" τη μονοχρωμία με μια πράσινη neon τσάντα.

Τζιν και μακρύ φόρεμα
Εκτός από το συνδυασμό τζιν με blazer αρκετές celebrities λένε "ναι" στο τζιν σακάκι με μακρύ φόρεμα. Η Emma Roberts συνδύασε ένα φλοράλ μακρύ φόρεμα με τζιν τζάκετ. Για ακόμα πιο χαλαρό στυλ μπορείτε να φορέσετε μια λεπτή ζώνη.

Μίνι φόρεμα με blazer
Το blazer μπορεί επίσης να συνδυαστεί με κοντό βραδινό φόρεμα για μια αδιαμφισβήτητα σέξι εμφάνιση. Το ίδιο έκανε και η Kim Kardashian που κινήθηκε σε ασπρόμαυρους χρωματισμούς. Μπορεί το μαύρο να είναι μια ασφαλής λύση ωστόσο μην πείτε όχι στο παιχνίδισμα των χρωμάτων.

Παντελόνι "σωλήνας" με φαρδιά μπλούζα
Τελευταία βλέπουμε όλο και συχνότερα οι διάσημες να φορούν skinny παντελόνια συνδυασμένα με φαρδιές μπλούζες. Οι μπλούζες είτε πέφτουν στον ένα ώμο είτε είναι πιο κοντές από τις συνιθισμένες. Η Rihanna προτιμά το συγκεκριμένο στιλ το οποίο συνδυάζει με αξεσουάρ, όπως τσάντες και κολιέ.
cosmo

Δεν υπάρχουν σχόλια: