Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Image and video hosting by TinyPic
Παλιότερα το μακιγιάζ για την ασπρόμαυρη τηλεόραση ήταν διαφορετικό απ'αυτό για την έγχρωμη.
Σήμερα κάνουμε την ίδια δουλεία και για τις δύο περιπτώσεις.
Το μακιγίαζ γίνεται ανάλογα με τον ρόλο που θα παίξει το μοντέλο.
Εάν πρέπει να παρουσιάσουμε ένα ιστορικό πρόσωπο όπως και στο θέατρο θα πρέπει να προσαρμόσουμε το μακιγίαζ στη μόδα της εποχής του σεναρίου.

TIPS για όλα τα είδη μακιγίαζ για όλη την ημέρα..(τα υπογραμμισμένα).......

Πρίν απλωθεί το make-up για να αποκτήσει μεγαλύτερη φωτεινότητα το πρόσωπο ζωγραφίζονται ορισμένες τελείες με consiler στο κέντρο του μετώπου και κατόπιν απλώνονται με τα δάχτυλα προς όλες τις κατευθήνσεις του μετώπου..Το ίδιο επαναλαμβάνεται στη μύτη,κάτω απο τα μάτια,γύρω απο το στόμα και το πηγούνι.
Αυτό γίνεται για να φαίνεται το πρόσωπο ανάγλυφο και φωτείνο στην οθόνη.Ο φωτισμός που επικρατεί στο πλάτο πρέπει να μας καθοδήσει για την ένταση του τόνου του make-up που θα διαλέξουμε.π.χ. ένα πλατό πολύ φωτισμένο ζητά ένα make-up περισσότερο έντονο,όσο πιο έντονος είναι ένας φωτισμός,τόσο πιο σκούρο πρέπει να είναι το make-up.
H καλή εφαρμογή του make-up είναι η βάση για ένα καλό μακιγιάζ γι'αυτό πρέπει να τονιστεί ιδιαίτερα
.Οι φωτοσκιάσεις γίνονται ανάλογα με το χρώμα του make-up και η πούδρα είναι ανοιχτόχρωμη και αποροφητική.
Τα φρύδια σχεδιάζονται με μολυβι καφέ ή γκρί ελαφρά.
Αποφεύγονται όλες οι γυαλιστερές σκιές που τραβούν πολύ το φώς,οι μπλέ που αντανακλούν το φώς των προβολέων και προτιμούνται σκιές μάτ σε χρώμα μώβ ή καφέ που κολακεύουν περισσότερο τα μάτια.
Επαγγελματικό tip
"Χρησιμοπούμε λευκή μάτ σκιά κάτω απο το τόξο των φρυδιών για καλύτερη έκφραση του δέρματος".
Χρωματίζουμε το εσωτερικό του ματιού με μολύβι λευκό,πολύ ανοιχτό γκρί,μπλέ ή πράσινο[μεγαλώνει αρκετά το μάτι.Στο άνω βλέφαρο απλώνουμε γραμμή αϊλάϊνερ ή μαύρο μολύβι και στο κάτω βλέφαρο μαλακό μαύρο μολύβι,στις ρίζες των βλεφαρίδων που σβήνεται προς τα έξω και ανοδικά για να μεγαλώσουν τα μάτια και για να αποκτήσουν ανοδική πορεία τα μάτια,αποφεύγουμε να συναντήσει η κάτω γραμμή την πάνω.Επιπλέον για να αναδειχτεί ο τονισμός των ματιών είναι απαραίτητο οι ψεύτικες βλεφαρίδες ή τουφίτσες...
Το μακιγιάζ των χειλιων είναι πολύ διακριτικό γιατί τα κραγιόν έχουν την τάση να εμφανίζονται πολύ σκοτεινά στην οθόνη.Για να έχουμε μεγαλύτερη διαγάνεια απλώνουμε λιπ-γκλός.
Το μακιγιάζ είναι πολύ διακριτικό ακι φωτεινό και μια πινελιά άσπρης σκιάς μεταξύ ζυγωματικών και ματιών κάνει πιο έντονα τα μήλα και δίνει στα μάτια έντονη λάμψη .
makeup-4you

Δεν υπάρχουν σχόλια: