Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Τάσεις στα μαλλιά για καλοκαίρι 2013

Δυο είναι οι τάσεις που πρωταγωνιστούν όσον αφορά το κούρεμα για τη σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2013!
Η πρώτη είναι τα μαλλιά να έχουν ένα μήκος μέχρι το ύψος του στήθους χωρίς καθόλου φιλαρίσματα και η δεύτερη είναι το....

μακρύ καρέ μέχρι το ύψος των ώμων πάλι σε ίσια γραμμή!
Κουρέματα όπως το πιο κοντό καρέ ή τα κοντά μαλλιά με μακριά φράντζα παίζουν αρκετά και αυτή τη σεζόν, αλλά έχοντας δευτερεύοντα ρόλο.
Τα χρώματα που πρωταγωνιστούν δεν διαφέρουν πολύ από της προηγούμενης σεζόν. H τεχνική όμπρε, μαλλιά δηλαδή που είναι σκούρα στη ρίζα και ανοίγουν στις άκρες, συνεχίζει να είναι απόλυτα in fashion.
Στις αποχρώσεις του ξανθού κυριαρχούν οι φυσικοί τόνοι του σαντρέ, ενώ για τα καστανά μαλλιά είναι απόλυτα hot οι αποχρώσεις στο χρώμα της καραμέλας. Δυναμικό comeback έκανε το χάλκινο αλλά με περισσόετο ξανθό στη βάση του.
Ποια χτενίματα θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας τώρα που ανοίγει ο καιρός;
Τα χτενίσματα που φέτος το καλοκαίρι θα κλέψουν τις εντυπώσεις είναι που θα κάνουν τα μαλλιά να δείχνουν όσο το δυνατόν πιο φυσικά χτενισμένα. Χαλαρές μπούκλες και σπασίματα , ατημέλητα τραβηγμένα ponytails και χαλαρά πιασμένα σινιόν. Πολύ δυνατή είναι και η τάση που θέλει τα μαλλιά φυσικά σαν έχουν στεγνώσει μόνα τους μετά τη θάλασσα, αποτέλεσμα που επιτυγχάνεται με ειδικό προιόν του εμπορίου που μιμείται το αλατόνερο.
Για βραδινές εμφανίσεις ιδανικές είναι οι χαλαρές βαγκ που κάνουν τα μαλλιά να φαίνονται πολύ υγιή και γυαλιστερά ενώ επίσης πολύ δυανατή είναι η τάση που θέλει τα μαλλιά τραβηγμένα πίσω, μακριά από το πρόσωπο, με γυαλιστερή υφή, η οποία επιτυγχάνεται με κερί η τζελ.
stratigos
Τι προτείνεις σε κάποια που θέλει να χτενιστεί μόνη της εύκολα και γρήγορα;
 Η πρότασή μου για κάποια που θέλει να χτενιστεί μόνη της εύκολα και γρήγορα είναι η επιλογή ενός ατημέλητου σινιόν. Αν έχετε σπαστά μαλλιά τραβήξτε με τα χέρια σας τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπο σαν τα δάχτυλά σας να είναι μια υποτιθέμενη χτένα, πιάστε στη βάση του αυχένα με ένα λαστιχάκι και στερεώστε τα μαλλιά που περισσεύουν με φουρκέτες όσο το δυνατόν πιο χαλαρά στη βάση του κεφαλιού δίνοντας λίγο όγκο. Όσο πιο πολλά τριχάκια πετάνε τόσο πιο φυσικό θα είναι το τελικό αποτέλεσμα. Ψεκάστε με λίγη λακ και είστε έτοιμες!
 Ο κανόνας που θέλει τα μαλλιά όσο μεγαλώνουμε να κονταίνουν σε βρίσκει σύμφωνο;
Με βρίσκει απολύτως σύμφωνο! Όσο μεγαλώνουμε τα μακριά μαλλιά κουράζουν περισσότερο ένα γερασμένο πρόσωπο. Καλό είναι να τα διατηρούμε σε ένα λογικό μήκος από τους ώμους και πάνω ανάλογα με το τύπο της κάθε γυναίκας. Δεν είναι απαραίτητο να γίνουν πολύ κοντά. Τα πολύ κοντά μαλλιά είναι ειδική κατηγορία και απευθύνεται σε συγκεκριμένες γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας. Επίσης θεωρώ ότι με την πάροδο του χρόνου τα σκούρα μαλλιά θα πρέπει σταδιακά να ανοίγουν λίγο ώστε ένα κουρασμένο πρόσωπο να δείχνει φωτεινότερο!
stratigosvassilis@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: