Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Εύκολα & απλά το απόλυτο στέγνωμα

Όπως όλα τα πράγματα που σχετίζονται με τα μαλλάκια σου έτσι και το τέλειο στέγνωμα των μαλλιών σου δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο! Διάβασε παρακάτω και θα μάθεις όλα τα μυστικά για το τέλειο στέγνωμα!

Οι προϋποθέσεις:
το τέλειο στέγνωμα μπορεί να κρατήσει πολλές ...μέρες, όμως και αυτό είναι θέμα εκπαίδευσης οπότε μην ανησυχείς πολύ γρήγορα θα μάθεις να το πετυχαίνεις μέσα σε 15-30 λεπτάκια. To λούσιμο πάίζει πολύ μεγάλο ρόλο στο τέλειο στέγνωμα. Αν έχεις λιπαρά μαλλάκια τότε επένδυσε στο ταλκ στην κορυφή του κεφαλιού που όχι μόνο απορροφά τη λιπαρότητα αλλά σου χαρίσει και έξτρα όγκο.
Τα φρεσκολουσμένα μαλλάκια είναι το παν! Αν τα μαλλάκια σου είναι σε καλή κατάσταση τότε δεν έχεις παρά να απλώσεις προϊόν στις άκρες μόνο ενώ αν έχεις ξηρά μαλλάκια μια μάσκα είναι απαραίτητη μετά το σαμπουάν για να μαλακώσουν και να είναι έτοιμα για το πόμενο βήμα.

Στεγνώσαμε:
Για το στέγνωμα λοιπόν πάρε την πετσετούλα σου που είναι ο καλύτερος τρόπος για αν στεγνώσεις τα μαλλιά σου, αφού δεν «χαλάει» την τρίχα σου όπως το πιστολάκι των μαλλιών με τον θερμό του αέρα και πρόσεξε μην το παρακάνεις με το τρίψιμο και στέγνωμα των μαλλιών με την πετσέτα και χαθεί η ελαστικότητα της τρίχας.

Το τέλειο στέγνωμα έχει ένα και μοναδικό μυστικό: τα σωστά προϊόντα στάιλινγκ! Το βασικό είναι όχι απλά να βάζεις το προϊόν συνολικά στο μαλλάκι σου αλλά σε κάθε τούφα χωριστά έτσι ώστε να σιγουρευτείς ότι έχει πάει παντού!
Αν έχεις ξηρά μαλλιά ένα κοντίσιονερ που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα είναι αυτό που θα σε σώσει ενώ αν έχει λιπαρά μαλλάκια χρειάζεσαι ένα κοντίσιονερ σε μορφή μους που δεν βαραίνει και δεν κάνει πιο λιπαρή την τρίχα σου!
Στέγνωσε τα μαλλάκια σου ανάποδα από τη μεριά που θέλεις να «πέσουν» και έτsι θα έχεις έξτρα όγκοεύκολα και απλά!

Η βούρτσα κάνει τη διαφορά:
η βούρτσα που θα διαλέξεις για να χτενίσεις τα μαλλάκια σου είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία του λουκ. Διάλεξε λοιπόν μια μέτρια στρογγυλή βούρτσα- όχι πολύ μεγάλη ούτε πολύ μικρή- έτσι ώστε όχι μόνο να μπορείς να την κουμαντάρεις καλύτερα αλλά και για να δώσει στα μαλλάκια σου έξτρα όγκο και κίνηση από την ρίζα!
Πες ναι στον κρύο αέρα: για νασταθεροποιήσεις το αποτέλεσμα και να στρώσεις και τα πιο απείθαρχα τσουλουφάκια και φυσικά μην ξεχάσεις τη λακ που θα "φυλακίσει" το αποτέλεσμα και είσαι έτοιμη!
www.womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: