Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Accessorize Spring Summer 2012

Όλες οι fans των υπέροχων αξεσουάρ, ετοιμαστείτε!
Η νέα σεζόν είναι εδώ και τα Accessorize δημιούργησαν για εσένα τη πιο συναρπαστική συλλογή!
Γιορτάζουμε το στιλ, τον καλοκαιρινό ήλιο αλλά πιο πολύ από όλα γιορτάζουμε εσένα και τον καλύτερο εαυτό σου. Ήρθε η ώρα να γίνεις δημιουργική και να διασκεδάσεις με το νέο σου look. Βρετανικό cool στιλ, υπέροχα prints, απολαυστικά vintage-feel παστέλ χρώματα, γεωμετρικά....

μοτίβα και ρίγες, εντυπωσιακές Navajo και Aztec επιρροές και retro glamour. Το Καλοκαίρι είναι η σωστή εποχή να πειραματιστείς και σίγουρα θα αγαπήσεις την τέλεια σειρά μας από arm candy τσάντες, τα πιο χαριτωμένα satchels, τα πιο cool totes και τα πιο πρακτικά και πανέμορφα weekenders. Πληθώρα από κοσμήματα, από ultra-cool statement κομμάτια μέχρι γοητευτικά vintage σχέδια. Η καλοκαιρινή μας εμμονή είναι οι φιόγκοι αλλά και τα γυαλιά ηλίου σε υπέροχα καλοκαιρινά χρώματα και σχέδια. Απίθανα σανδάλια και πανέμορφα καπέλα… είναι τόσα πολλά!!!* Βρες το δικό σου μικρό θησαυρό και…Enjoy the Summer!
*Μάθε περισσότερα και ενημερώσου κάθε εβδομάδα για τα new in αξεσουάρ στο Accessorize Greece Facebook Fan Page.
COQUETTE - Flirty Chic
Μία παιχνιδιάρικη ρετρό συλλογή με μοναδικά statement κομμάτια, η COQUETTE είναι φτιαγμένη για φλερτ και διασκέδαση. Έντονα χρώματα για colour blocking, ριγέ και νέα prints με μονογράμματα πρωταγωνιστούν σε μια κοριτσίστικη συλλογή από φουλάρια, τσάντες και κοσμήματα, όλα με μια αίσθηση παιχνιδιάρικης γοητείας.
Πουά και αστεράκια καλύπτουν υφασμάτινες τσάντες μαζί με μοτίβα από φλαμίνγκο και φοινικόδεντρα. Η ανάλαφρη διάθεση συνεχίζεται με κοσμήματα από πλέξιγκλας, όπως kitsch φιόγκοι και παιχνιδιάρικα αλογάκια. Floppy hats και καλοκαιρινά trilbies με vintage έμπνευση είναι τα must-have κομμάτια που μαζί με old-school γυαλιά ηλίου δεν αποχωρίζεται ποτέ το κορίτσι της COQUETTE.
ARIZONA - Navajo Nation
Εμπνευσμένη από τον καυτό ήλιο των βορειοδυτικών ερήμων της Αμερικής, η συλλογή ARIZONA είναι η εξέλιξη της συλλογής Phoenix.
To στυλ global traveller παίρνει μορφή με tan τσάντες σε σχήμα bucket και ρετρό camera bags από καμβά, ενώ τα κοσμήματα εστιάζουν σε μία καθαρή χρυσή παλέτα με σκαλιστά μονοκόμματα περιδέραια και trend conscious κολιέ με νομίσματα. Οι Tribal επιρροές, όπως Navajo και Aztec, είναι key trends και κυριαρχούν σε βραχιόλια με χάντρες και κολιέ με πλεκτά κορδόνια.
Το κορίτσι της ARIZONA φοράει μεταξωτά φουλάρια στις αποχρώσεις του ηλιοβασιλέματος, με ενσωματωμένα snake και animal prints, στα μαλλιά της ή απλά δεμένα στην πλεκτή τσάντα της. Με τη ζεστασιά του ανέμελου vintage στυλ, η συλλογή ξεχειλίζει από χαλαρότητα και άρωμα καλοκαιριού.
BONBON - Sugary Retro
Γλυκιά σαν ζαχαρωτό, με παστέλ, βιολετί και φρουτένιες αποχρώσεις, η συλλογή BONBON δικαιολογεί απόλυτα το γλυκό, κοριτσίστικο όνομά της.
Πασπαλισμένη με ρετρό chic αναφορές από τα 60’s, η ΒΟΝΒΟΝ παρουσιάζει ένα κοριτσίστικο vintage glamour, με μια δόση γιαπωνέζικου μοντέρνου στιλ! Μεταξωτά μαντήλια με prints, εμπνευσμένα από κιμονό συμπληρώνονται από μια πληθώρα από κομψά boxy clutches, τέλεια για retro glamour look.
Τη συλλογή συμπληρώνουν πολυτελή vintage κοσμήματα με opaque παστέλ πέτρες, πέρλες και ιριδισμούς υποδηλώνοντας τους key συνδυασμούς.
TIKI - Urban Jungle
Οι ethnic επιρροές συναντούν το κομψό city look στη συλλογή TIKI. Φωτεινά tribal jewel χρώματα συνδυάζονται με prints παραδεισένιων πουλιών, δίχρωμα γιαπωνέζικα μοτίβα και υφές εξωτικών ερπετών για ένα αστικό jungle look.
Μια πληθώρα από ασημένια κοσμήματα που δημιουργούν αντίθεση με χρωματιστά πετράδια, προσθέτουν μια σοφιστικέ νότα στις ethnic αφετηρίες της συλλογής. Ένα εξωτικό καλοκαιρινό look που όμως φοριέται από το εργαζόμενο κορίτσι στην πόλη τους καλοκαιρινούς μήνες με κομψό styling. Arm candy τσάντες εμπνευσμένες από την πασαρέλα ακολουθούν το σύγχρονο στιλ με χρωματικές αντιθέσεις και διακοσμητικές λεπτομέρειες, ενώ γεωμετρικά prints υπενθυμίζουν τον ethnic χαρακτήρα της συλλογής. Key items της συλλογής, το κολιέ με ένα κομμάτι από αχάτη, το clutch σε σχήμα πολύτιμου πετραδιού και το ψάθινο floppy hat στο χρώμα της όμπρας.
BEACH
Απολαύστε το Καλοκαίρι με τη νέα κεφάτη συλλογή beachwear με έμπνευση από τα 60’s και τα 70’s καλοκαιρινά θέρετρα. Το έντονο colour blocking είναι key, με ρίγες στα μπικίνι και ασορτί μακριά φορέματα. Τα prints είναι χαρούμενα και απαραίτητα για τα παιχνίδια κάτω από τον ήλιο. Με αυτοπεποίθηση και παιχνιδιάρικη διάθεση, το Accessorize beach look είναι ιδανικό για το στιλάτο κορίτσι της παραλίας. Νέα για αυτή τη σεζόν, χαριτωμένα playsuits που φοριούνται από την παραλία μέχρι το bar και must-have εμπριμέ jumpsuits.
FOOTWEAR
Αυτό το καλοκαίρι τα Accessorize λατρεύουν τα fashionable παπούτσια και λανσάρουν μία νέα απίθανη σειρά footwear. Αγαπημένα για το Καλοκαίρι, τα flats ακολουθούν τα πιο hot trends της σεζόν. Γυαλιστερά loafers από λουστρίνι ξεχωρίζουν σε πράσινο και κίτρινο, ενώ οι κλασσικές μπαλαρίνες είναι από σουέντ εσωτερικά και εξωτερικά για μεγαλύτερη άνεση. Κομψά πλαστικά jelly shoes σε απαλό ροζ έχουν χαριτωμένους μαύρους φιόγκους και τα καλοκαιρινά σανδάλια είναι γεμάτα με πλεκτές, κεντημένες και μεταλλικές λεπτομέρειες.
Ώρα για fashionable περπάτημα…
HAIR
Στολίστε τα μαλλιά σας με μια σειρά από φιόγκους, κοκαλάκια με κρύσταλλα και διακοσμητικά στολίδια. Χρωματιστές κορδέλες χαρίζουν στιλ σε ponytails και στέκες με φιόγκους προσθέτουν ένα παιχνιδιάρικο touch στο καλοκαιρινό styling.
Τέλειες για γάμους, κορδέλες και στέκες με πέρλες και παγιέτες προσθέτουν το απαραίτητο vintage twist στο επίσημο look.
 www.facebook.com/AccessorizeGreece

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

My progгammer is tгying to convinсe mе to mоve to .
net from PΗР. I have alwayѕ dislikеd the idea
becauѕе of the costѕ. But hе's tryiong none the less. I'ѵe been using Moѵablе-tуpe on numеrous websites for
about a уear anԁ am anxiouѕ about switching to
another рlatform. I have hеard fantastiс thingѕ about blogеnginе.
net. Is there a way I can import аll my wοrdpгess content into іt?

Anу kind of help would be greаtly appreсiateԁ!


Also visit my pаge; custom titanium ring