Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Τέλειο look πριν και μετά το γυμναστήριο!

Αν πηγαίνετε στο γυμναστήριο σχεδόν καθημερινά, ανάμεσα σε άλλες υποχρεώσεις που προϋποθέτουν τέλειο hairstyle, τότε χρειάζεστε κάποια απαραίτητα αντικείμενα και οδηγίες χρήσης ώστε να έχετε άψογα μαλλιά όλη μέρα......



Βάλτε μέσα στην τσάντα του γυμναστηρίου λαστιχάκια για αλογοουρά, τσιμπιδάκια στο χρώμα των μαλλιών σας, μία κορδέλα για να μαζεύετε πίσω την φράντζα, σαμπουάν για στεγνό καθαρισμό, βούρτσα, χτένα και travel-size σεσουάρ.

Πιάστε τα μαλλιά σας ψηλή αλογοουρά με διάφανο λαστιχάκι και τσιμπιδάκια στο χρώμα των μαλλιών σας ώστε να μην πέφτει η παραμικρή τούφα πάνω στην ιδρωμένη επιδερμίδα σας. Αναζητήστε μία κορδέλα μαλλιών που να μην γλιστράει από το κεφάλι σας και να συγκρατεί τη φράντζα καλά. Αν δεν έχετε τίποτα απ’ όλα αυτά, αφήστε τα μαλλιά κάτω αλλά βάλτε μία πετσέτα στο λαιμό σας για να μην έρθουν τα μαλλιά σε επαφή με την επιδερμίδα.

Μετά την προπόνηση, αν κάποια σημεία του κεφαλιού είναι νωπά από τον ιδρώτα, στεγνώστε τα τοπικά με την πετσέτα σας και το σεσουάρ. Χρησιμοποιήστε τη στρογγυλή βούρτσα για σημεία που έχουν κατσαρώσει.

Αν τα μαλλιά σας είναι στεγνά αλλά δείχνουν λιπαρά, ψεκάστε τις ρίζες με το dry shampoo. Τρίψτε ελάχιστα το προϊόν στο κεφάλι χωρίς να αγγίξετε το μήκος και τις άκρες, και μετά βουρτσίστε ελαφρά. Αν έχετε χρόνο ισιώστε λίγο με τη βούρτσα και το σεσουάρ για να φρεσκάρετε το χτένισμα.

Σε περίπτωση που μετά απ’ όλες τις προσπάθειες δεν είστε ικανοποιημένες, κρύψτε το αχτένιστο τμήμα των μαλλιών με ένα όμορφο καπέλο ή παραπλανήστε βάζοντας ένα head-piece.
Photo: Marc by Marc Jacobs, Burberry
Επιμέλεια: Ελένη Σενδόνα

Δεν υπάρχουν σχόλια: