Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2011

Βουτιά στο χρυσάφι για ευεξία και μακροζωϊα

Πρόκειται για μια απόλαυση για λίγους. Απαραίτητη προϋπόθεση χρήματα και διάθεση για νέες εμπειρίες. Σε τουριστικό θέρετρο της Σλοβακίας προσφέρεται περιποίηση προσώπου και σώματος με χρυσό.

Όποιος βρίσκει πληκτικές τις ράβδους χρυσού, υπάρχουν και άλλοι τρόπο για να...

καταπολεμήσει την πλήξη του. Να βουτήξει στο χρυσό για περίπου τρεισήμισι ώρες. Σύμφωνα με μια 34χρονη υπάλληλο, η οποία εργάζεται στο τουριστικό θέρετρο στην περιοχή Turcianske Teplice της Σλοβακίας, μια τέτοια περιποίηση είναι μοναδική εμπειρία. Μετά το μπάνιο ο πελάτης τυλίγεται σε ειδική μεμβράνη χρυσού και αργότερα ακολουθεί ένα μασάζ σε ολόκληρο το σώμα με λάδι από χρυσό και μια ανάλογη περιποίηση προσώπου με ειδικές κρέμες με βάση το χρυσό.

Το πολύτιμο μέταλλο έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και βοηθάει στην αναγέννηση των κυττάρων αλλά και στην ψυχική ευεξία. Η περιποίηση κοστίζει 250 ευρώ και οι πελάτες έρχονται από ολόκληρη τη Σλοβακία. Πολλοί μάλιστα είναι τακτικοί θαμώνες. Συχνά η συγκεκριμένη περιποίηση είναι ένα δώρο που κάνουν οι σύζυγοι στις συζύγους τους. Οι ηλικίες πάντως δεν είναι συγκεκριμένες. Πελάτες είναι τόσο άτομα νεαρά σε ηλικία όσο και μεγαλύτερα.

Η περιποίηση με χρυσό είναι μια διαδικασία γνωστή από τον 15ο αιώνα. Λέγεται ότι την ανακάλυψε ο ευγενής Σίγμουντ φον Λούξεμπουργκ, ο οποίος μίλησε και για τις θεραπευτικές ιδιότητες του χρυσού. Ακόμα και κατά τη διάρκεια του μπάνιου, αρνούνταν να βγάλει τη χρυσή του κορώνα και κατάφερε να φθάσει σε πολύ μεγάλη ηλικία.

Μύθος ή πραγματικότητα, οι πελάτες φαίνονται να απολαμβάνουν την περιποίηση και η ζήτηση ολοένα και αυξάνεται μεγαλύτερη.
dailynews24

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Hey! This is my first comment here so I just wanted to give a quick shout
out and say I really enjoy reading your posts. Can you suggest any other
blogs/websites/forums that deal with the same
topics? Thank you!

my homepage twitter followers free