Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Για τα νύχια σας

Φροντίστε τα νύχια σας, ακολουθώντας τις 10 συμβουλές που σας παρουσιάζει ο Τέλειος Γάμος, από επαγγελματίες και θα έχετε τα πιο τέλεια νύχια και δάχτυλα!
Δεν πρέπει να ξεχνάμε το πόσο όμορφο είναι να παρουσιάζετε περιποιημένα τα χέρια σας
10 Συμβουλές για τέλεια νύχια και χέρια:


1.Ξεκινήστε εβδομαδιαίες επισκέψεις σε ινστιτούτο περιποίησης νυχιών. Εάν το κόστος είναι απαγορευτικό για εσάς, κλείστε ένα ραντεβού με κάποιον επαγγελματία, μία φορά το μήνα και περιποιηθείτε τα νύχια σας μόνοι σας τις υπόλοιπες 3 εβδομάδες.

2.Πιείτε αρκετούς χυμούς πορτοκάλι μέσα στην εβδομάδα και βοηθήστε τα νύχια σας να σκληραίνουν.

3.Χρησιμοποιείστε σκληρυντικό βερνίκι κάλυψης.

4.Εάν έχετε την συνήθεια να «τρώτε» τα νύχια σας, καλύψτε τα με ένα σκληρυντικό που η γεύση του είναι πικρή και αυτό ίσως σας αποθαρρύνει. Αρχίστε αυτήν την προσπάθεια 2 μήνες τουλάχιστον, πριν από την ημέρα του γάμου.

5.Προστατέψτε τα νύχια σας από χημικά, φορώντας γάντια από λάστιχο, κατά την διάρκεια του πλυσίματος των πιάτων και άλλων οικιακών εργασιών.

Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
6.Αποφύγετε τα απορρυπαντικά που προορίζονται για το πλύσιμο των πιάτων. Μουλιάστε τα δάχτυλα σας μέσα σε ένα δοχείο με χλιαρό νερό και με την συνοδεία του αγαπημένου σας αφρόλουτρου.

7.Αλείψτε τα με μια γερή δόση κρεμάς χεριών κατά την διάρκεια του ύπνου, για να αποφύγετε να αφυδατωθούν και να ξεφλουδίσουν. Για να το πετύχετε πραγματικά, φορέστε και βαμβακερά γάντια, ώστε η κρέμα να μην φύγει από τα χέρια σας κατά την διάρκεια του ύπνου.

8.Βγάζετε όποιες τυχόν παρανυχίδες και λειαίνετε οποιαδήποτε εξογκώματα με μικρές λίμες.

9.Περάστε τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα ένα σκληρυντικό γυαλιστικό βερνίκι.

10.Τέλος, προστατέψτε τα νύχια σας, διατηρώντας τα στο κατάλληλο μήκος που δεν σας ενοχλεί όταν πληκτρολογείτε. Έτσι δεν θα κινδυνεύουν να σπάσουν τη στιγμή που δουλεύετε στον υπολογιστή σας ή κάνετε κάποια τηλεφωνική κλήση.
www.i-diadromi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: