Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Τέλειες βλεφαρίδες

Image and video hosting by TinyPic
Θα ήθελες πιο πυκνές βλεφαρίδες αλλά δεν ξέρεις πώς να τις αποκτήσεις έτσι ώστε να δείχνει ακόμη πιο κούκλα;
Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα και ετοιμάσου να τους τρελάνεις όλους με το βλέμμα σου!


Μέχρι την τελευταία του σταγόνα: 
το ελαιόλαδο είναι το μαγικό εργαλείο της ομορφιάς σου που υπόσχεται να σου χαρίσει πιο πυκνές βλεφαρίδες σε χρόνο dt! Εξάλλου δεν είναι μυστικό ότι το ελαιόλαδο κάνει καλό τόσο στα μαλλιά όσο και στις βλεφαρίδες σου. Λίγες μόνο σταγόνες ελαιόλαδο είναι αρκετές για να τις δεις να μακραίνουν αλλά και να πυκνώνουν πολύ γρήγορα! Βάλε λίγες σταγόνες στις βλεφαρίδες σου για 5 λεπτάκια και μετά ξέβγαλε με το νερό της βρύσης. Έτσι οι βλεφαρίδες σου θα μείνουν λαμπερές και ακόμη πιο πυκνές. Επανέλαβε τη διαδικασία για τουλάχιστον 4 εβδομάδες για πιο εγγυημένο αποτέλεσμα.
Πρόσεξε να απλώσεις μέχρι 2 στρώσεις μάσκαρα για να προλάβεις την απώλεια πολύτιμων βλεφαρίδων!

Βιταμίνες: 
η έλλειψη βιταμινών από τον οργανισμό σου μπορεί να προκαλέσουν το αραίωμα των βλεφαρίδων σου, πράγμα που πρέπει να διορθώσεις! Η βιταμίνη B και D πρέπει να περιλαμβάνονται στη γέυματα σου αν θες το βλέμμα σου να είναι σαγηνευτικό! Άρα τα λαχανικά, το ρύζι, τα ζυμαρικά ολικής άλεσης, οι ξηροί καρποί , το κόκκινο κρέας, τα πουλερικά, το αβοκάντο πρέπει να έχουν μια θέση στη διατροφή σου να θέλεις να έχεις υπέροχες πυκνές βλεφαρίδες! Έτσι θα περιορίσεις τις βλαβερές συνέπειες που μπορεί να έχεις το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες σου.

Πρόσεξε: 
Το ντεμακιγιάζ και τα μάτια σου! Σίγουρα δεν το ακούς πρώτη φορά ότι στο ντεμακιγιάζ υπάρχει η πιθανότητα να χάσεις αρκετές βλεφαρίδες αν δε ξεβαφτείς προσεκτικά. Φρόντισε να ξεβάφεις τις βλεφαρίδες σου με ειδική λοσιόν ντεμακιγιάζ ματιών και απέφυγε τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ για πρόσωπο και μάτια γιατί όπως και να έχει δεν είναι το ίδιο.

Τιπ: 
μην το παρακάνεις με το μακιγιάζ! Μπορεί όσο πιο πολλά στρώμα τα μάσκαρα βάζεις να γίνεται πιο εντυπωσιακό το αποτέλεσμα, τι γίνεται όμως όταν οι βλεφαρίδες σου έχουν αρχίσει να "πέφτουν" σιγά-σιγά; Μέχρι 2 στρώσεις μάσκαρα είσαι σούπερ!

Βαζελίνη: 
η βαζελίνη αποδεικνύεται ότι είναι ένα ακόμη βασικό εργαλείο της ομορφιάς σου που δεν πρέπει να λείπει ποτέ από το νεσεσέρ σου αλλά είναι και ο σύμμαχος σου στον αγώνα για πιο "γεμάτες" βλεφαρίδες. Μην ξεχνάς πριν πέσεις για ύπνο να απλώσεις στις βλεφαρίδες σου μια μικρή ποσότητα βαζελίνης κάθε βράδυ. Κατά τη διάρκεια της νύκτας η βαζελίνη θα διεισδύσει στις βλεφαρίδες σου και θα τις θρέψει. Με το βουρτσάκι για τις βλεφαρίδες σου άπλωσε αρκετή βαζελίνη στα βλέφαρα σου και άφησε την! Το πρωί, ξέβγαλε με νεράκι βρύσης για να δεις τα ευεργετικά της αποτελέσματα και δε θα πιστεύεις στα μάτια σου! Μην ξεχνάς ότι η βαζελίνη θα σου χαρίσει πολύ γρήγορα αποτελέσματα.

Ξέχασε για λίγο το ψαλίδι για τι βλεφαρίδες:
για να συνέλθουν οι βλεφαρίδες σου από την ταλαιπωρία του καθημερινού μακιγιάζ , καλό θα ήταν να ξεχάσεις για λίγο το "θαυματουργό" ψαλίδι που ναι μεν χαρίζει στις βλεφαρίδες σου μια "κλήση" αλλά από την άλλη υπάρχει πάντα ο φόβος να "κοπούν" κατά αυτό τον τρόπο πολλές βλεφαρίδες.
Women only

Δεν υπάρχουν σχόλια: